Dissabte, 21 de maig de 2011 | 12:10
Vostè es troba a: Inici > Cultura >

Les arts escèniques i el cinema ‘lliure’ prenen Barcelona

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Agenda cultural del Cap de setmana
Les arts escèniques i el cinema ‘lliure’ prenen Barcelona
19/05/2011 20:43
El Festival Flamenco Ciutat Vella, el trencador espectacle de la Fura dels Baus, el concert de Mazoni i el Festival Barcelona Creative Commons són algunes de les propostes del cap de setmana.
Ginesa, Belén Maya, Rafaela Carrasco i Juan Ramón Caro. Us sonen aquests noms? Són les grans apostes d'aquesta edició del Festival Flamenco Ciutat Vella, que actuaran al Centre de Cultura Contemporània al costat de veus emergents com Salao o Argentina.

De ben endins també ve el nou repte que ens proposa la Fura dels Baus al Mercat de les Flors. A Degustación de Titus Andrónicus, la tragèdia de Shakespeare és viscuda des de dins pels espectadors, que s'apleguen al mig de l'escena i alguns fins i tot aconsegueixen sopar al banquet d'en Titus.

Mazoni ha tret a la venda un nou treball que ens parla d'amor i de mort. La banda que lidera Jaume Pla visita el Palau de la Música per cantar Fins que la mort ens separi, un disc emotiu amb més pop que rock.

Russian Red, Julio Iglesias, Andy&Lucas, Revólver i Fangoria completen la proposta musical del cap de setmana.

I si us agrada el cinema, però no el del circuït comercial, no us podeu perdre el Festival Barcelona Creative Commons. A l'Espai Jove La Fontana podreu veure les millors pel•lícules del món amb llicència "creative commons".

Més informació al web "Cap de setmana" de l'Ajuntament de Barcelona.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1