martes, noviembre 16, 2010

ALICIA SÁNCHEZ-CAMACHO: LA HIPOCRESIA COM A ESTRATÈGIA ELECTORALISTA.

AERTÍCLE D'OPINIÓ

Josep Anglada Rius

President de PxC i candidat a la presidencia a la Generalitat

L’any 2000 va ser la data de la primera regularització massiva d'immigrants il·legals. Eren temps d'un fictici creixement, el president Aznar havia apostat per un model econòmic basat en l'especulació financera i en el "pelotazo" immobiliari, que necessitava milions d'immigrants com a mà d'obra barata. El seu govern va elaborar i va aprovar aquesta primera regularització que va ser firmada pel llavors ministre de l'Interior, Mariano Rajoy, d'aquell govern en formava part Alicia Sánchez-Camacho.

En dates molt més recents, en concret, el passat mes de febrer d'aquest mateix any, esclaten a Salt uns gravíssims enfrontaments entre catalans autòctons i immigrants musulmans i subsaharians, ni Alicia Sánchez-Camacho ni ningú del PP no va dir ni una sola paraula, fa tan sols nou mesos continuava afirmant que la immigració "controlada" era beneficiosa per al país i condemnaven enèrgicament la reacció xenòfoba i intolerant. El febrer, Plataforma per Catalunya (PxC) va ser l'única formació política que es va posar del costat dels catalans autòctons de Salt davant els immigrants delinqüents.

Ha estat en arribar la campanya electoral quan Alicia ha fingit percebre el problema de la immigració, sens dubte no d'una forma sincera, sinó per la por electoral de l'avenç de la PxC. Així que la senyora Sánchez-Camacho, tan acostumada al plagi estètic, ha passat també al plagi estratègic, copiant sense el menor pudor frases textuals dels meus discursos i punts concrets del programa de la PxC. El PP camina mancat d'imaginació.

Com tot en Alicia Sánchez-Camacho, es tracta de llançar una falsa imatge per ocultar una lletja realitat. La lletja realitat és la postura real del seu partit davant del problema de la immigració. Per això li volem recordar a Sánchez-Camacho, allò que ha escrit Josep María Felip, el Director General d'Immigració del PP valencià en un article publicat la setmana passada al diari Llevant i titulat "Un nou fantasma recorre Europa, l'extrema dreta amb el seu missatge xenòfob", aquest responsable d'immigració del govern popular valencià afirma que "la islamofòbia i el rebuig de l'immigrant, són una amenaça a la què ens hem d'enfrontar per garantir la nostra convivència...

El Govern valencià, dirigit pel Partit Popular disposa d'un pla de prevenció contra la xenofòbia i després de declarar-se favorable a la construcció d'una gran mesquita a la localitat de Torrent, afirma que immigrants musulmans i la població autòctona s'han de barrejar en un marc de convivència nou i únic perquè "aquí tots som valencians".

Va ser també la setmana passada quan Artur Mas -ara sense notari pel mig- va anunciar que CiU no governarà amb el PP, però sí que podrà establir pactes puntuals amb els populars catalans durant la legislatura. El PP -que mai no governarà a Catalunya per ser un partit anticatalà- ha anunciat veladament que aquest és el seu màxim objectiu polític: pactar l'estabilitat de la legislatura amb CiU, sempre pensant a afavorir l’arribada de Mariano Rajoy a la Moncloa, i és que al PP li interessa molt poc Catalunya i molt el Govern central. Doncs bé, ara ja sabem la política immigratòria que recolzarà realment el PP, la que dicti CiU, i aquesta no és cap altra que l'anunciada pel qui serà futur Conseller, Àngel Colom -avui amb problemes amb la justícia- que consisteix a aconseguir la "integració" d'1.300.000 immigrants en els pròxims anys. Aquest és el programa real de CiU i PP per a la pròxima legislatura: el nostre suïcidi demogràfic que convertirà Catalunya en una societat multiètnica.

Siguem clars, el 28 de novembre hi ha només dues opcions: el vot a una Catalunya submergida pel tsunami de la immigració i la islamització, o el vot a la PxC, l'única garantia perquè Catalunya continuï sent catalana, europea i democràtica.

5 Comments:

At 11:50 AM, Anonymous Ignasi said...

Crec que no sou prou punyents davant la cmpanya de dimonització i d'apartment dels mitjans. Cal que ho denuncieu, en primer lloc. El vostre missatge ja el sap la gent, però si no espabileu i sortiu als medis és com si no existissiu.
Cal una protesta mediàtica, que obligui als mitjans a parlar-ne, com el uigcercós amb el per dels andalusos.

 
At 3:53 PM, Anonymous Anónimo said...

mas pronto lo hubieras dicho Ignasi, ya ves a la Nebrera y su video porno, y al orgasmo socialista, los marcianitos del pp y Puigcercós.
Lo cierto tambien es que si no sales en la tele no existes, y eso es muy peligroso.
Actuación ya! mesurada, eso sí. Mani delante el colegio de prensa seria una buena idea?

 
At 7:20 PM, Anonymous Anónimo said...

Em sembla formidable aquest proyecte y m´agradaria que surti endavant perque aixi hauria menys bandes llatines,lladres, narcotraficants que venen del Marroc y tambe de centre America. Per altra costat tambe venen imigrants a guanyar-se la vida perque el seu pais no hi ha treball.

 
At 7:50 PM, Anonymous MAR said...

bona vesprada sr.Anglada li vaix a escriure en castellà perque no se molt bè en català!!!!

queria ecirle que yo estoy totalmente de acuerdo con todo lo que dice,que tengo 21 años y veo que españa no va bien estoy embaraza de 5 meses y dentro de 4 nacera mi hija y me repudia pensar que en un futuro ella tendra que convivir con esta gentuza,decirle a la gente que no ve normal que hablemos asi que stamos en demoscracia y cada uno piensa en como quiere asi como hay gente que se hace gay o lesbiana o gente quea va a misa y nosotros losrespetamos aunqueno lo aceptemos ellos tambien tiene que respetar nuestros pensamientos aunque no lo conpartan,sin mas que añadir un saludo desde OROPESA DEL MAR(MOROPESA DEL MAR)

 
At 6:00 PM, Anonymous Javier said...

Sr. Anglada:

Le deseo mucha suerte el domingo. Es usted un valiente.

Yo soy un ciudadano de Madrid. Aquí marginan a los españoles en beneficio de los que acaba de llegar. Todo gracias a Dª Espe y el Faraón, ambos del PP.

El domingo no me despego del televisor. ¡¡ Qué nervios!!

Un afectuoso saludo.

 

Publicar un comentario en la entrada

<< Home