Notícia

Fontverdaweb
Fletxa_component
20/05/2011
El vot a Iniciativa Verds – Esquerra Unida val per dos

Aquest matí el candidat a l’alcaldia de Granollers Josep Casasnovas i membres de la candidatura han visitat el barri de Font Verda. En la visita Casasnovas ha expressat que ICV-EUiA som el partit que s’oposa a les retallades. Som la garantia perquè a Granollers no tinguem cap retallada.

Segons Josep Casasnovas, “el vot a Iniciativa Verds – Esquerra Unida val per dos, contra les retallades i l’hipoteca que representa una majoria absoluta a l’ajuntament”.

 

En la visita el candidat a parlat amb els veïns i veïnes, així com comerciants que l’han expressat el malestar pel temps que van durar les obres del Passeig de la Muntanya.

 

Segons el candidat el proper diumenge 22 de maig entrarem a l’Ajuntament, aconseguirem ser decisius per un Granollers sense retallades, amb politiques d’esquerres que estigui al costat de la gent que pateix la crisi, els aturats i aturades, els pensionistes i la gent jove, treballant per donar una sortida justa i sostenible a la crisi.

 

Només la nostra presència a l’ajuntament garanteix evitar retallades i donar un nou impuls a les polítiques socials.  Segons ha dit Casasnovas, “l’únic vot útil és a la nostre coalició, ICV-EUiA, cal que aquest diumenge ens indignem amb els responsables de les retallades socials i laborals i la millor manera és votar ICV-EUiA”.

 

Aquesta tarda per finalitzar la campanya és visitarà el barri de Can Gili i posteriorment es realitzarà un sopar a la plaça de les Arts.

DV 20/05/2011 | 17:04
Fons_fixed_agenda
Fons_fixed_publications
Mesicvpergranollers
  • Mesveure