Actualitzat el 17/05/2011 a les 00:01h

A Vic, el vot d’esquerres és el del PSC

Vic és una ciutat magnífica, especial, i amb una gent encara millor i per la qual val la pena treballar. Vivim temps incerts, amb una profunda crisi econòmica que ens està creant moltes dificultats. Em preocupa, sobretot, la gent que s’ha quedat sense feina, la gent que no té o no veu perspectives de millora. El meu compromís és estar al seu costat, ajudar-los, i contribuir a crear les condicions per recuperar l’activitat econòmica, per proporcionar-los noves oportunitats, un major benestar i un futur més propici. Si ens continuem esforçant i no perdem la confiança en el futur, ens en sortirem.

En aquest mandat hem tingut sota la nostra responsabilitat les regidories  d’Economia i Hisenda, i de Promoció Econòmica de la ciutat que ens han permès lluitar contra els elevats nivells d’atur que també afecten a Vic.  L’objectiu principal del PSC per a la propera legislatura és continuar treballant en aquesta línia amb la creació d’ocupació i impulsant les condicions necessàries perquè tothom pugui accedir a un lloc de treball, perquè tothom pugui desenvolupar el seu projecte vital. Perquè tothom tingui benestar i ningú quedi exclòs.  

Des de l’Ajuntament de Vic hem fet polítiques per a millorar la qualitat de vida dels vigatans, però encara se n’han de fer moltes més. Cal fer un pas endavant. Però això, proposem consolidar un nou model de teixit productiu, industrial tot desenvolupant una economia del coneixement, així com una promoció de la ciutat generadora de negoci i llocs de treball. També volem consolidar els serveis de formació i inserció laboral adequats a la nova realitat i entorn econòmic, i potenciar la formació, facilitant una oferta prou sòlida i àmplia de cursos de formació per a tothom i plans d’ocupació.

En aquestes eleccions municipals es decideix el futur de la ciutat. Aquest diumenge, 22 de maig, el vot dels ciutadans és molt important. Durant aquests quatre any hem treballat molt per la ciutat. Hem promogut les inversions que la ciutat necessitava en habitatge, medi ambient, promoció econòmica, i hem impulsat la ciutat amb fires i mercats que ens admira tot Catalunya.

Estem convençuts que els vigatans valoren el que hem fet per Vic i el nostre compromís per la ciutat. Hem estat la garantia de que hi hagués un bon govern que vetllés pels seus interessos. I, així ha quedat demostrat en la modernització que ha viscut Vic durant aquesta legislatura, amb nous equipaments i serveis per a les persones. Els ciutadans han entès que nosaltres representem la possibilitat que a Vic es faci una política progressista i d’esquerres.

Estem capacitats per liderar la ciutat, així ho hem fet i així ho volem continuar fent. Cap candidatura és una representació tan fidel de la ciutat com la nostra. Som gent d’esquerres, compromesa, sensible als problemes reals de la societat, gent pròxima i preparada per afrontar amb èxit els reptes que la ciutat necessita en els propers quatre anys. Estimem profundament aquesta ciutat i la seva gent.

Depèn del vot dels ciutadans que puguem fer polítiques de progrés que pensin en el benestar de tots i proporcionar noves oportunitats a les persones, o bé que es facin polítiques al serveu d’uns pocs i que retallen els serveis bàsics com la Sanitat o l’Educació.

Com a candidat a alcalde, la meva prioritat personal i política és Vic. Tinc il•lusió, ganes, un bon projecte i un gran equip de gent que vol continuar treballant perquè Vic sigui una ciutat justa, cívica, amable i social. Vota’ns!

Navega per les etiquetes

PSCcrisieleccions municipals

COMENTARIS

+0
-0
Filial PSOE
Ermessenda, 17/05/2011 a les 19:42
Ja que posi directament que el vot d'esquerres es el PSOE, per que el PSC no existeix quant realment es tracta de coses importants
+9
-1
Bluff
Anònim, 17/05/2011 a les 14:34
Es podria haber estalviat tot l'escrit, nomes posant: vota PSC.

On es el contigut??
+12
-1
Esquerres?
Anònim, 17/05/2011 a les 11:26
Que la gent vulgui votar el PSC ho trobo lícit i normal. Però que en Burgaya digui que és el vot d'esquerres no s'ho creu ni ell.
+11
-2
Menys demagògia
Joan Vilaseca, 17/05/2011 a les 08:26

El titular no és cert. Com bé sap qualsevol persona amb un cert interès en la política, el vot que anomenem d'esquerres és molt complexe. No obeeix a un únic eix ideològic ni nacional. Crec que el titular és poc acurat, propi d'una campanya electoral, però poc profund per una persona documentada. A més si a Vic el vot d'esquerres és del PSC, ERC, ICV-EUiA, CUP que són...de dretes ? de centra dreta ? no tene ideologia ?

Siusplau, menys demagogia i més seriositat.

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Autor
Josep Burgaya
Sóc Doctor en Història Contemporània i professor a la Universitat de Vic. Tinc 50 anys i sóc militant del Partit Socialista de Catalunya. Des del 2003 sóc regidor a l’Ajuntament de Vic i des del 2007 treballo activament per la ciutat de Vic com a  regidor i responsable de l’àrea d’Economia i Hisenda i de l’Institut Municipal de Promoció i Economia de Vic. M’apassiona treballar amb i per als ciutadans. Per això, em torno a presentar a l’alcaldia de Vic perquè m’estimo aquesta ciutat, crec amb ella i amb la seva gent, i amb fa molta il·lusió poder continuar treballant amb i per a totes i cadascuna de les persones que en formem part.


- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: