Redacció | Actualitzat el 19/05/2011 a les 18:55h

Anglada es proclama el defensor del bé enfront del mal, que és el govern de Vic

La PxC va reunir unes 180 persones en el seu acte central a Vic.

Foto: Adrià Costa.

Plataforma per Catalunya va reunir unes 180 persones en el seu acte central a Vic a l'auditori Unnim, entorn de Josep Anglada, i del seu alcaldable pel Vendrell, August Armengol, que va venir a Vic a donar suport al líder del partit.

Anglada va començar dient que “el proper diumenge els vigatans tindrem l’oportunitat d’expressar democràticament a les urnes si volem que Vic continuí sent la ciutat dels immigrants, o volem començar a recuperar la ciutat dels vigatans”.

Per Anglada, “l’alcalde Vila d’Abadal i el tripartit vigatà han estat els grans culpables que Vic s’hagi convertit en una ciutat islamitzada”, i va afegir que “amb un 26% de la població immigrant, Vic esta patint una invasió demogràfica que solament podrà parar PxC”.

També es va comprometre que “des de l’Ajuntament promocionarem un ensenyament de qualitat i acabarem amb la disbauxa que el tripartit ha instal·lat a les aules de la nostra ciutat, unes aules que semblen refugis de nens immigrants subvencionats i incapaços d’adaptar-se al nostre sistema educatiu”., i va afegir que “la seva prioritat serà acabar de forma radical amb la injustícia que suposa la reserva de places escolars per a immigrants que ni tan sols apareixen per les aules”.

Foto: Adrià Costa

Durant la seva intervenció, Anglada va anar apujant el to fins acabar molts dels seus fragments cridant i gesticulant tant com podia. proporcionant així les escenes més vehements de tota la campanya electoral a Vic, amb diferència.

Per acabar, Anglada va dir que “el proper 22 de maig el vigatans solament tenen dues opcions, votar el mal que representa el tripartit vigatà, o votar el bé que és el que representa PxC”, i va tancar el seu discurs amb crits de "a guanyar, a guanyar, a guanyar!!".

La primera intervenció de la nit havia estat a càrrec de Marta Riera, regidora de lVic, que va proclamar que la ciutat “necessita un canvi i un partit com PxC per posar ordre en una ciutat que ja te més d’un 26% d’immigració”. En aquest sentit, Riera va vaticinar que “amb un govern de PxC s’acabaran el bonisme i el favoritisme que ha practicat el tripartit vigatà”, i va afegir “amb un govern de PxC no s'empadronarà ni un sol immigrant irregular més.”

Foto: Adrià Costa

COMENTARIS

+15
-28
TOT UN EXIT
pro-Anglada, 20/05/2011 a les 10:28
Aquest comentari ha estat amagat pels lectors. Fes clic per veure el comentari.
+32
-11
Estafador
Ivan.N, 20/05/2011 a les 10:46
PxC forma part de la caverna Espanyolista mes casposa. El senyor Anglada militava a llocs ultra fatxes. La seva idea de Catalunya es una Catalunya sense Català, nomes en Castellà, però que fa servir el Català per enganyar-vos. Per a ell, els Catalans son immigrants que s'han de Castellanitzar.
+15
-12
elena
Anònim, 20/05/2011 a les 12:26
No ens deixem enganyar per un feixista,no volem tornar al passat ,a la dictadura i al franquisme i aixo es lo que amaga l'Anglada ,si que tenim problemas, pero ell no es la solució ,ell també es part del nostre problema .
+14
-13
EXIT?
Mari., 20/05/2011 a les 12:46
Exclar que va omplir de gom a gom si había mès gent de fora que de vic,espero que els vigatans s'anadonin de la falsetat del anglada que ha estat 4 anys al ajuntament i no ha fet ni el ou.

Per cert anglada en el debat vares dir que si sortias alcalde dedicarias una hora a la setmana als ciutadans,mira de no cansarte gaire tens tanta feina.
+2
-9
PxC un engany
Anònim, 20/05/2011 a les 16:37
PxC contracta al Vendrell i a Manlleu a inmigrants perque li penjin els cartells electorals amb el lema "primer som els de casa"


http://www.cronica.cat/noticia/FOTO_PxC_contracta_un_immigrant_per_penjar_la_seva_propaganda_electoral



http://www.ara.cat/especials/eleccions22m/Subsaharians-cartells-electorals-Plataforma-Catalunya_0_481152211.html


El candidat de PxC a Vilanova i la Geltrú va ser condemnat per fer contractes falsos a inmigrants ilegals!!! falsificava nòmines i llavors aquests segurament debien cobrar l'atur i nacionalitzar-se


http://www.cronica.cat/noticia/Un_candidat_de_PxC_va_falsificar_contractes_a_immigrants_il.legals

+11
-6
Colla
Anònim, 20/05/2011 a les 18:06
La resposta el diumenge. Quina colla esteu fets. Perdoneu que rigui una miqueta. Juas!

N'hi ha algún que es passa aquí el dia posant vots positius al seu missatge, oi, Ivan?

Us mereixeu un Anglada president i tots vosaltres cap a Marroc a viure amb els que tan defenseu i voleu ajudar. Viam quan dureu.

La vostra conducta es igual de feixista que la del senyor que critiqueu. Deixeu que la gent voti a qui vulgui, per favor.

Sou uns manipuladors, però no ho deveu fer gaire bé ja que cada vegada el vota més gent.
+2
-2
positiu/negatiu
Anònim, 20/05/2011 a les 18:46
pero si només es pot votar una vegada en positiu i en negatiu! mare meva, que s'acabi la setmana perque esteu tots histerics/ques
+2
-0
tots a guantanamo
Anònim, 20/05/2011 a les 18:59
tots a guantanamo!!!!!!!!!!!!!!!!
tots els politics, no els ciuttadans..
+5
-6
No ho entenc
Anònim, 20/05/2011 a les 20:54
De veritat que no entenc com es pot defensar a una partit com aquest. Estic d'acord en que la immigració s'ha de regular; però un partit l'eix central del qual és en contra dels immigrants i amb un cap de llista tant demagòg com és el sr Anglada...sincerament, crec que s'hauria de il·legalitzar; només cal veure 2 minuts del míting que va fer. Sisi desgraciadament està guanyant vots...cosa que ens mostra que 1. o bé hi ha gent molt racista; o 2. la gent que el vota no sap massa què està votant (per dir-ho d'una manera fina)...pq sinó, no m'ho explico. Una mica de honradesa senyors!
+3
-7
fora anglada!
Roser, 21/05/2011 a les 09:55
A Vic l'únic que sobra, és ell!!! desampadroneu-lo, siusplau!!!!
+0
-0
PxC
Anònim, 21/05/2011 a les 12:07
La immigració és un gravissim problema, el major que té plantejat Europa (Salt, 46%, Vic 26%). I els partits tradicionals no en fan cas. Entenc els dubtes dels votants cap a PxC, però no hi ha altra solució que votar-los. Pel bé de Vic, de Catalunya i d'Europa. Llavors, que ningí es queixi.
+0
-0
Temps verbal
AliBay, 21/05/2011 a les 12:52
Ivan N., no només militava sinó que milita i militen molts altres membres de PxC en el falangisme més caspós, retrògrad i genocida. No s'estan de col·laborar amb la Hermandad de la Vieja Guardia, antiga Guàrdia de Franco, cos format per membres selectes de Falange.

http://www.viejaguardia.es/Actividad/11/0414a.html
+0
-0
sr ANGLADA OK
jose1899, 21/05/2011 a les 16:24
POR LO MENOS ES EL UNICO QUE TIENE LOS GUEPS DE DECIR LO QUE PIENSA UN 80% DE LA GENTE. LO MALO ES QUE NO SALE DE LO MISMO Y LO MISMO, PERO ES QUE REALMENTE ESTAMOS QUEMADOS DE QUE SE LLEVEN TODAS LAS AYUDAS SIN DOBLARSE, TENGO UNA HIJA DE 25 AÑOS Y SOLO PUDE TENER UNA Y ME HUBIERA GUSTADO TENER 3 O 4 PERO CLARO COMO YO NO TENIA AYUDAS AHI ME TUBE QUE PLANTAR Y HACIENDO MAS HORAS Q UN RELOJ. PERO PAGADAS, AHORA COMO ESTAN ESOS SUELDOS POR LOS QUE NUESTROS ABUELOS Y PADRES ESTUBIERON LUCHANDO DE POR VIDA, PUES 12 HORAS DIARIAS 7 DIAS A LA SEMANA POR 600 E AL MES UNA VERGUENZA, MAS VALE QUE NO RESUCITEN Y VEAN ESTO ,SI NO NOS TRATARIAN DE TODO Y BIEN ECHO.POR QUE ESO SI HUMANITARIOS SI Q SOMOS ,VES TU A SUS PAISES ENTONCES PODRAS HABLAR DE LO Q HAY, SOMOS UNA BANDA DE SALVESE QUIEN PUEDA, COMO SE NOTA Q LOS PAPAS TIRAN DE VISA

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Resultats
Eleccions Municipals 2011
@Vic_Eleccions
Especial eleccions

El Fòrum Pobles... calent, calent!

Debats poble per poble sobre les eleccions municipals. Últimes entrades:

Gub: "Vaig votar SI al Parlament, però a Gurb..."

Malla: "Malla és massa petit per tenir tanta discrepància"

Seva: "En Palmarola va ser escollit quan tenia 29 anys"

Vic: "Només exerciu de líders per criticar l'Anglada"

Anar al Fòrum Pobles

Enquesta
Eleccions municipals: què és el que us preocupa més del vostre poble?
      Vots emesos: 132
Edicions locals

Un debat sense gens de debat

 
Al debat de Sant Pere de Torelló només hi va intervenir Jordi Fàbrega, candidat a la reelecció per l'Entesa per Sant Pere-AM. El candidat de CiU, Albert Bardolet, va declinar la invitació. Vídeo d'El 9 TV (ampliat a dins de la notícia).
Arxiu històric
Humor
Vés a: Les futures Adoberies

Les futures Adoberies

Nova entrega d'humor d'en Mandanga (imatge ampliada a dins de la notícia).



- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: