Diumenge, 22 de maig de 2011 | 12:17
Vostè es troba a: Inici > Esports >

Funeral a Riazor

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
El Deportivo baixa a Segona Divisió al perdre davant el València (0-2)
Funeral a Riazor
Esports 21/05/2011 23:54
En una última jornada de nervis i tensió, el Deportivo ha fallat a Riazor i ha consumat el seu descens a Segona Divisió, després de 20 temporades consecutives en la màxima categoria. L'ha condemnat un gol d'Aduriz, que ha donat avantatge al València tot just iniciat el partit (m.4) i al que l'equip de Lotina no ha tingut respostes. El Mallorca, malgrat perdre davant l'Atlètic (3-4) es manté en la Primera Divisió.
depor
Sis equips es jugaven el descens en l'última jornada, i el drama, al final, s'ha viscut a La Corunya. La falta de gol, el gran defecte del Deportivo al llarg de la temporada, l'ha acabat condemnant a la Segona Divisió. El 0-2 davant el València l'ha castigat sense remissió, i la resta d'equips afectats han pogut respirar, fins i tot perdent, com el Mallorca.

L'Atlètico ha guanyat clarament en l'Ono Estadi (3-4) gràcies a la inspiración del Kun Agüero, però el calvari de l'afició balear s'ha vist suavitzat per la impotència del Deportivo per marcar un gol. Ni els retocs ni els canvis de Lotina a la desesperada han obrat un efecte positiu i els de la Corunya, amb un club greument endeutat, perden al final la categoria, després de 20 anys a Primera.

La Reial Societat, amb un gol de Sutil, ha aconseguit empatar (1-1) un partit que se li ha posat molt costa amunt amb el gol inicial de Cata Díaz pel Getafe. També l'Osasuna, amb un gol de Cejudo, ha assegurat els punts i la permanència enfront del Villarreal (1-0). I el Saragossa, amb dos gols de Gabi, s'ha imposat al Llevant (1-2), consumant la salvació.

L'Espanyol, en el comiat de De la Penya, ha perdut amb el Sevilla (2-3) que, amb el triomf, entra en l'Europa League com a cinquè classificat. Dos gols de Negredo i un altre de Kanouté han tombat a l'equip blanquiblau, que ha reaccionat en la segona part amb els gols d'Osvaldo i Verdú, però no ha estat suficient.

L'Athletic ha guanyat a Santander (0-2), amb gols de David López i Llorente.  

Golejada del Madrid (8-1)

El Reial Madrid ha regalat als seus aficionats una tarda meravellosa de futbol per tancar la temporada. Ha golejat a l'Almeria (8-1), que se'n va de Primera de la pitjor manera. Un 'hat-trick' d'Adebayor, un doblet de Benzema, un altre de Cristiano Ronaldo -que acaba la temporada amb 41 dianes- i un altre del canterà Joselu fan acabar al Madrid amb 102 punts en la Lliga en el comiat, entre uns altres, de Dudek, a qui els seus companys han fet un bonic homenatge.

Resultats

Deportivo-València 0-2
Levante-Saragossa 1-2
Reial Societat-Getafe 1-1
Osasuna-Villarreal 1-0
Mallorca-Atlètic 3-4
Espanyol-Sevilla 2-3
Màlaga-FCBarcelona 1-3
Racing-Athletic Bilbao 1-2
Hèrcules-Sporting 0-0
Reial Madrid-Almeria 8-1
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1