Dilluns, 23 de maig de 2011 | 12:29
Vostè es troba a: Inici > Cultura >

'La porta dels tres panys' amenaça Albert Espinosa i Ramon Solsona

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Top 10 de vendes culturals de Fundacc i GfK
'La porta dels tres panys' amenaça Albert Espinosa i Ramon Solsona
20/05/2011 13:45
la-portada-dels-tres-panys
CatalunyaPress.- Amb els llocs número u i dos del ‘Top ten’ cobert, la principal novetat es troba aquesta setmana en la irrupció, a la tercera posició, on irromp des de la desena ‘La porta dels tres panys’, de Sonia Fernández-Vidal.
Albert Espinosa (Si tu em dius vine, vaig... però digue’m vine) continua en la primera posició, seguit de Ramon Solsona (L’home de la maleta). Darrere de Sonia Fernández-Vidal se situa Marti Gironell (L’arqueòleg).

Una altra de les sorpreses és Maria Àngels Anglada, que amb el títol ‘Quadern d’Aram’ se situa en cinquè lloc i apareix al top ten després de 85 setmanes al mercat. Entre les novetats a la llista de més venuts també hi trobem Camilla Lackberg (Empremtes que mai s’esborren), Silvia Alcantara (La casa cantonera) i un segon llibre de l’Albert Espinosa (Tot el que podíem haver estat tu i jo si no fóssim tu i jo).

A la llista de no ficció segueix ferm a la primera posició –no podia ser d’altra manera tenint en compte que la plaça de Catalunya bull- l’Indigneu-vos d’Stephane Hessel. Pierre Dukan (No sé com aprimar-me) aconsegueix el segon lloc i supera a Eduardo Punset (Excuses per no pensar), que aquesta setmana es queda tercer.

Entre les novetats a la llista hi trobem ‘Adéu a la universitat’, de Jordi Llobet, sobre el presumpte final de les Humanitats a les facultats, i el llibre de Yoshinori Noguchi ‘La llei del mirall’.

Videojocs

On sí que hi ha novetats és en l’apartat de vídeojocs, ja que WII Party recupera el primer lloc a la llista després d’un parell de setmanes en altres posicions. Virtua Tennis 4 arriba a la segona posició, mentre que la principal novetat és Brink, que en la primera setmana de vendes és sisena.

Per últim, i pel que fa als DVD, ‘Harry Potter y las reliquias de la muerte’ segueix arrassant i manté la primera plaça. El segueixen ‘3 metros sobre el cielo’ i ‘La fabulosa aventura de Sharsay’.

Consulti totes les classificacions

Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1