Esports:

El Madrid té nous arguments per plorar

La UEFA no veu conducta antiesportiva dels jugadors del Barça en el partit d'anada de les semifinals de la Champions

El Barça empata i ofereix el títol a l'afició

Barça i Deportivo empaten (0-0) en una tarda en que el club blaugrana ofereix la lliga als aficionats

Futbol, religió i violència

L'altre gran repte de l'Escòcia d'Alex Salmond

Disset detencions per les celebracions a Canaletes

També hi ha hagut divuit ferits, tots lleus excepte un jove de 26 anys, ferit menys greu en caure de la popular font de la Rambla

Milers d'aficionats culers fan de Barcelona una festa

A Plaça Catalunya l'escenari habilitat per l'Ajuntament i diversos mitjans manté els culers entretinguts amb música i vídeos

Tricampions!

L'empat del Barça (1-1) al Ciutat de València és suficient per aconseguir la tercera Lliga de l'era Guardiola

La lliga, a tocar

El Barça derrota l'espanyol 2-0

El Girona goleja el Celta

S'imposa per 0-4 amb un «hat trick» de Despotovic

Escàndol al futbol francès

Laurent Blanc: "Els espanyols m'han dit: Nosaltres no tenim aquest problema, no tenim negres"

L'Assignia seguirà a la Lliga ACB

Els manresans vencen l'Asefa Estudiantes 69-63 i s'asseguren matemàticament una temporada més entre els grans del bàsquet

S'inventen un perfil de Sergio Sauca a Twitter per escarnir-lo

El comentarista de TVE ha patit una allau de crítiques per una retransmissió que els barcelonistes han considerat parcial

... les ovacions del poble català

El setmanari parisenc Le Nouvel Observateur considera que el Barça ha estat "més brillant, més col·lectiu"

Wembley: allà on va començar tot

El Barça optarà a la seva quarta Champions a l'estadi on va aconseguir la primera. Un gol de Pedro assegura la classificació tot i que el Madrid acaba empatant (1-1)

Quant quedaran Barça i Reial Madrid?

Pronostiqueu el resultat de la tornada de la Champions

La UEFA no fa cas al Madrid

Desestima la denúncia del club "merengue" per sancionar set jugadors i l'entrenador Pep Guardiola

La USAP no jugarà la final de la Copa d'Europa de Rugbi

Els catalans han perdut 23 a 7 amb el Northampton anglés

El Madrid vol expulsar 7 jugadors del Barça del partit

El club de Florentino s'il·lusiona amb la possibilitat que el comitè de disciplina de la UEFA atengui la seva denúncia i castigui els jugadors blaugranes amb un o més partits

El CAI s'imposa al DKV Joventut (91-74)

Un parcial de 16 a 3 en els últims quatre minuts li han donat el triomf a l'equip local

El Madrid diu adéu a la Lliga (2-3)