Actualitzat el 19/05/2011 a les 00:01h

Per què CiU?

No hi ha cap mena de dubte que el Vic del 2011 és molt millor que el Vic del 2007. Al llarg dels darrers quatre anys, des de Convergència i Unió hem treballant incansablement per construir una ciutat millor. Som més capital de comarca, tenim més relació amb les ciutats del país, tenim més equipaments i més serveis que mai i estem organitzats per ser més efectius i fer més fàcil i àgil la vida al ciutadà. Volem seguir per aquest camí, amb responsabilitat, lideratge, experiència i amb un equip de persones que estima Vic i Catalunya per davant de tot.

Us demanem la vostra confiança per continuar treballant en aquesta línia en els propers anys, amb gent de seny, amb homes i dones que tenim un tarannà i una ideologia basada en el sentit comú i que apostem per mantenir la convivència en una ciutat que ha vist com canviava la seva estructura social en els darrers 10 anys i com, arran d’això, brotaven determinades plataformes polítiques que fan molt de mal a la nostra cohesió social però també danyen considerablement la imatge de Vic. Penso, sincerament, que la ciutat no es mereix ser coneguda per aquest motiu.

La llista de CiU a Vic està orgullosa de la ciutat i per això iniciarà projectes per fer-la encara més atractiva i per projectar-la cap a Catalunya i cap a Europa. Potencial no ens en falta i tenim un patrimoni immens i molt destacat, un comerç viu i atractiu i unes fires i mercats que ens donen un gran dinamisme. Però una de les principals fites que ens marquem és que continuï la convivència i per això ens comprometen, al igual que ho hem fet fins ara, a posar ordre, a actuar amb autoritat quan convingui però també amb hospitalitat quan sigui necessari.

Us demano el vostre suport el proper diumenge, és molt important que aneu a votar per escollir el proper alcalde de Vic. Des de CiU tenim ganes de continuar treballant per augmentar la qualitat de l’espai públic de la nostra ciutat, per trencar definitivament les barreres entre els barris, per generar oportunitats, per fer de motor de la Catalunya interior, per millorar les comunicacions amb les ciutats veïnes i amb Barcelona, i per recollir el fruit de les bases que hem assentant en aquesta legislatura. Ens impliquem amb Vic, estimem Vic i per això us demanem la vostra complicitat.

Vota CiU

Navega per les etiquetes

eleccions municipalsVicCiU

COMENTARIS

+5
-0
Gràcies
Anònim, 20/05/2011 a les 00:05
El meu vot i el d'una gran part de gent del meu voltant el tens i el teniu CiU. Crec que en aquests 4 anys Vic ha millorat; per tant dedueixo que alguna cosa hauran fet bé no?

A més, tot i les crítiques que ha rebut, valoro molt positivament l'actitud que ha tingut Vila d'Abadal en molts aspectes al llarg del mandat. Més enllà de voler quedar bé davant dels dirigents del seu partit o amb determinada gent de la societat vigatana,ha fet el que ha cregut més convenient per la ciutat. Per posar un exemple, el dilema del padró; li va portar problemes, però ell va persistir perquè creia que era el millor per la ciutat de Vic. I segur que si hagués mirat exclusivament per la seva carrera política (per ascendir, per arribar a ser algun dia conseller etc) moltes d'aquestes coses no les hagués fet. Hagués preferit tirar pel camí de fer les coses fàcils i "quedar bé".

Gràcies Josep Mª per donar la cara per la ciutat de Vic. Hi ha moltes envejes i gent que critica sense saber de què està parlant. I ho dic des de tota la ignorància...jo tampoc sé què passa dins l'Ajuntament; però aquesta és la visió que em dóna des de fora.
+1
-4
t'has passat
mig amic, 19/05/2011 a les 22:16

Mia, tenies d'haver demostrat que tens més categoria i no entrar a discutir a nivell Anglada, tu en el seu lloc faries el mateix.
Mala experiencia has donat al teu mandat, millor plega i dedicat al Parlament.
El meu balanç de la teva legislatura es NEGATIU.
Ho sento.
+4
-1
No et votare
joan, 19/05/2011 a les 22:16
Vaig votar CiU en les autonomiques, pero en aquestes municipals no ho fare perque no estic d'acord que els carrecs es doblin. M'explico: no entenc com es poden fer dues feines ben fetes, o fas de Diputat o fas d'Alcalde, i no cal acumular carrecs en una mateixa persona, per capaç que sigui. Haurem de fer el conveni dels politics: tant sou, tantes dietes i desplaçaments i tantes hores de treball efectiu. No pot ser que en epoca d'eleccions descuidin la feina per la qual cobren i es dediquin a buscar vots. S'haura d'aplicar un periode d'excedencia voluntaria sense sou. Que consti que no tinc res en contra del sr Abadal que em sembla un magnific alcalde, pero si ha decidit fer de Diputat que si dediqui! Salut a tothom!

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Autor
Josep Maria Vila d'Abadal
Sóc alcalde de Vic i diputat al Parlament de Catalunya. Tinc 56 anys i sóc enginyer tècnic agrícola. La meva activitat professional ha estat sempre lligada al món rural, sobretot als boscos, la ramaderia extensiva i les activitats agrícoles. Sóc militant d’Unió Democràtica de Catalunya des de l’any 1986, partit del qual en va ser un dels fundadors el meu avi Lluís Vila d’Abadal.


- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: