Portada » Blog_esfer@, Opinió

Plaça de la Font, cor de la ciutat

Redaccio | 29 setembre 2009 – 16:086 comentaris

joan-ruizwebJoan Ruiz (PSC)

Diputat al Congrés

Hi ha tarragoní que no pot passar Santa Tecla sense menjar espineta amb caragolins, també hi ha a qui no li agrada. Tenim alguns tarragonins que tenen a l’ànima el Nàstic, també hi ha tarragoní a qui senzillament no li agrada el futbol. Quan arriba la Festa Major i moltes vegades també quan no ho és, un bon tarragoní beu Chartreuse, però també hi ha molt bons tarragonins que no ho fan També hi ha tarragoní al que li encanta passejar per la Rambla i anar a tocar ferro però en tenim que no passen pel balcó del Mediterrani o passegen per la Rambla mes que accidentalment.

I així podríem continuar omplint pàgines.

Ara be, he d’admetre, i començo ja a tenir una edat, que no recordo haver conegut mai un tarragoní al que no li agradi estar al Balcó de l’Ajuntament, a la Plaça de la Font, quan la plaça es plena i es fan castells.

Llegir text complet

6 comentaris »

  • Javier escrigué:

    Muy buenos los comentarios de Joan, es algo que yo aprecio como “nou tarragoní”.

  • Eric campclar escrigué:

    A que si !!! todos vamos a la plaça de la font un dia u otro. Es el corazon de la ciudad como bien dices, sin ella no seria Tarragona.

  • Albert escrigué:

    Lestradicions sembla que s’actualitzen i renoven. Sembla també, que no cal patir-hi massa, les veritables perduren. Rés més lluny de la veritat. No esperem que la tradició s’hagi de recuperar de les hemeroteques o dels tractats d’història. Toquem ferro i d’ací a ser tarragonins de ple… cor.

  • Joan escrigué:

    El balcó es el mes bonic que tenim a Tgna per a mi es necessari anari com a minim una vegada a la setmana……una mania?

  • KEIFAREM escrigué:

    La veritat és que si , ha de ser una molt bona experiència .

    Per cert poseu be el link de l’àrticle .

    salu2

  • Pau escrigué:

    Puc certificar quebla visió de la gentada des del balco és impressionant i sorprenent a la vegada. Veus a tothom Mes a prop del que d’abaix pugis pensar….