Dimarts, 24 de maig de 2011 | 12:35
Vostè es troba a: Inici > Societat >

DSK va buscar la companyia de dues treballadores de l'hotel abans de la pressumpta agressió

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Segons la CNN
DSK va buscar la companyia de dues treballadores de l'hotel abans de la pressumpta agressió
23/05/2011 13:02
9strauss-kahn
EP.- L'exdirector gerent del Fons Monetari Internacional (FMI) Dominique Strauss-Kahn va buscar la companyia de dues treballadores de l'hotel novaiorquès de Sofitel un dia abans de cometre suposadament una agressió sexual contra una altra membre del personal el passat 14 de maig.
Quan la recepcionista el va acompanyar fins a la seva suite una vegada es va haver registrat a l'hotel, Strauss-Kahn li va demanar que s'hi quedés per prendre xampany, però ella va explicar als responsables de la investigació que va declinar la invitació, segons la font, consultada per la cadena CNN.

Després, Strauss-Kahn va trucar per telèfon a una altra recepcionista per preguntar-li si volia prendre alguna cosa amb ell a la seva habitació quan finalitzés la seva jornada laboral, però ella també va respondre que no, d'acord amb la font. Segons la dona, ell va tenir un actitud "insinuant".

Aquestes dades noves s'han conegut perquè la policia està interrogant membres del personal de l'hotel per saber si van tenir algun contacte amb l'imputat abans o després de la suposada agressió. Strauss-Kahn va ser acusat de set càrrecs, entre els quals hi ha el d'obligar l'empleada a fer-li sexe oral i el d'intent de violació.

Si és declarat culpable, podria passar fins a 25 anys a la presó.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1