Dimarts, 24 de maig de 2011 | 12:40
Vostè es troba a: Inici > Política >

Duran censura l'actitud de García Albiol però no descarta pactes amb ningú

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
No descarta donar suport a una moció de censura contra Zapatero
Duran censura l'actitud de García Albiol però no descarta pactes amb ningú
23/05/2011 13:45
9duren-seu-ciu
CatalunyaPress/agències.- Eufòria a CiU, que s'ha pres el dilluns postelectoral com una celebració. La federació nacionalista ha deixat per més endavant les anàlisis més importants sobre temes compromesos com Badalona o Tarragona.
Qui si sembla tenir clar que vol governar en solitari –i en minoria- és el candidat més votat a Barcelona, Xavier Trias. El futur alcalde ha obert la mà tant als grups polítics –especialment a PSC i PP-, però també al President de la Generalitat, al que va prometre durant la nit electoral "lleialtat" i "exigència".

Per la seva banda, el secretari general de CiU, Josep Antoni Duran i Lleida, ha assegurat que només s'han posat un límit quant als pactes: no hi haurà cap acord amb Plataforma per Catalunya (PxC), que ha multiplicat per tres els seus resultats i han aconseguit 67 regidors.

Duran s'ha mostrat partidari que, a nivell local, "cada alcalde explori les seves possibilitats amb els grups municipals". Aquesta estratègia tindrà els seus punts culminants a Tarragona i a Badalona. Allà, el secretari general ha censurat l'actitud que ha mantiingut durant la campanya el candidat més votat, Xavier García Albiol, encara que no ha descartat completament el pacte amb ell.

Ha recordat, així mateix, que "a les municipals mai s'ha seguit mai el principi que la llista més votada és la que governa" i que, per tant, tots els escenaris estan oberts. Tampoc ha descartat presidir la Diputació de Barcelona.

Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1