Dimarts, 24 de maig de 2011 | 12:30
Vostè es troba a: Inici > Política >

Rajoy demana eleccions anticipades

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Per al PP aquest Govern no és l'"adequat per generar confiança"
Rajoy demana eleccions anticipades
23/05/2011 14:36
9Mariano Rajoy a l'executiva del PP
EP.- El president del PP, Mariano Rajoy, ha defensat públicament, davant del Comitè Executiu del seu partit, la convocatòria d'eleccions generals anticipades, ja que, segons ha dit, el Govern de José Luis Rodríguez Zapatero "no és ni per si mateix el més adequat per generar confiança ni per a dissipar els dubtes i les incerteses" de l'economia.
En una intervenció en obert davant la plana major del PP, Rajoy ha recordat que aquesta és la posició del Partit Popular, la mateixa que ja va exposar en el Debat sobre l'estat de la Nació celebrat el juliol de l'any passat. "La nostra posició és la mateixa. No vaig a estar cada dia repetint", ha proclamat.

Cospedal garanteix un "govern estable" a Astúries

La secretària general del PP, María Dolores de Cospedal, ha assegurat que el seu partit garantirà un "govern estable" a Astúries, en el mateix sentit que ho està fent al País Basc i també ha demanat al PSOE que no pacti amb Bildu per treure governs al PP a Euskadi.
9María Dolores de Cospedal roda de premsa Pàg
En ser preguntada per la postura que tindrà el PP a Astúries, on Francisco Alvarez Cascos ha aconseguit una majoria relativa, la dirigent popular va precisar: "Anem a garantir governs estables" que "siguin bons" per a Astúries i "programes el compliment dels quals sigui bo per a Astúries". "Igual que ho vam fer al País Basc, i en la mesura de les nostres possibilitats també ho farem a Astúries", va postil·lar.

Quant a la presència de Bildu en les eleccions, va considerar que ha estat una "mala notícia", creu que "no hauria d'haver concorregut" i estima que "avui molts espanyols se senten defraudats per aquest fet, perquè Bildu hagi concorregut a un procés electoral".

En qualsevol cas, De Cospedal va mostrar la seva esperança que "ningú faci aliances ni pactes amb Bildu amb tal de treure governs al PP" i en aquest sentit, va dir que es referia al PSOE. A més, va recordar que el PP ha guanyat en Alava i a l'ajuntament de Vitòria. "Esperem -va dir- responsabilitat per part del PSOE".
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1