Dimarts, 24 de maig de 2011 | 12:43
Vostè es troba a: Inici > Política >

La Junta Electoral Central prohibeix prosseguir el dissabte amb les protestes

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
La votació ha estat molt ajustada
La Junta Electoral Central prohibeix prosseguir el dissabte amb les protestes
Política 19/05/2011 23:51
La Junta Electoral Central ha determinat que les concentracions i manifestacions del moviment 15 de maig no es podran celebrar entre les zero hores del dissabte, jornada de reflexió, fins a les 24 hores del diumenge, fi del dia de votació en les eleccions autonòmiques i municipals.
La votació s'ha resolt molt ajustada. Cinc membres han votat a favor de la il·legalització, per quatre que no i una abstenció. La reunió de la Junta ha durat més de sis hores, després de les quals han emès un document de tres pàgines amb la resolució.

D'aquesta manera, queden prohibides no solament les manifestacions convocades, sinó les concentracions o acampades que s'estan celebrant per tot el país.
Antonio
20/05/2011
Jo no veig be que en temes tant importans com : legalització de les llistes d' Esuskadi i ara amb la concentracio d' els indignats,es depengui d' una persona. O sigui que si cinc diuen que no i quatre diuen que si ,fins i tot es pot capgirar el mont.Doncs penso que tenin unes Corts Generals i un Senat , hi haurian de participar de ple en poder cambiar una llei. Potser es que tenen molta feina?
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1