L'Ebre Digital
  dimecres, 25 de maig de 2011

 

Paüls enllesteix els detalls de la VII edició de la Festa de la Cirera

Enquesta

Esteu a favor del moviment 15-M?

Montsià

La Sénia aprova els pressupostos, de 4 milions i sense inversions

El ple de la Sénia va aprovar dimarts els pressupost per enguany, un dels més austers dels últims temps. Sumen poc més de 4 milions d'euros i no es preveuen inversions més enllà d'una partida de 100.000 euros per a actuacions immediates.

  • 25/02/2011 16:13
  • Política

La reducció dels ingressos per la crisi econòmica i la impossibilitat de concertar préstecs ha obligat l’ajuntament de la Sénia a dissenyar uns pressupostos pel 2011 molt austers. Els comptes sumen poc més de 4 milions d’euros i no preveuen inversions. Aprovats amb el vots a favor de l’equip de govern, Convergència i Partit Popular (a l’oposició) van votar-hi en contra, els pressupostos només preveuen una partida de 100.000 euros per a actuacions immediates i ja previstes. Com és la instal·lació de nova calefacció a les instal·lacions de l’ajuntament i la reparació de la captació d’aigua de la font dels Rossegadors davant d’un més que possible episodi de sequera. Pel que fa a altres inversions futures, el consistori esperarà liquidar l’exercici del 2010.

En el ple també es va aprovar amb el vistiplau de l’equip de govern un pla econòmic financer fins al 2013 per assegurar l’estabilitat pressupostària. A més, es va donar llum verda a la modificació dels estatuts de la mancomunitat de la Taula del Sénia per a l’adhesió de dos nous municipis, Herbés i Sant Rafel del Riu així com una moció de suport per a l’execució del nou hospital de Tortosa.

No hi ha cap comentari

Comenta aquesta notícia

* Camps obligatoris

Comentari *(Màxim 1000 caràcters)

Nom *

Email *

Ciutat

Introduïu en el camp les lletres que hi ha en la imatge. Si no veu bé les lletres, pot provar una altra imatge.

 

*

 

Normes d'ús

  • Aquesta és l'opinió dels internautes, no de EbreDigital.cat
  • No està permès abocar comentaris contraris a les lleis espanyoles o injuriantes.
  • Reservat el dret a eliminar els comentaris que vulnerin aquesta norma.