Dimecres, 25 de maig de 2011 | 12:54
Vostè es troba a: Inici > Societat >

Internet debat què fer dissabte amb l'acampada si guanya el Barça

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Aquesta nit decidirà l'assemblea
Internet debat què fer dissabte amb l'acampada si guanya el Barça
24/05/2011 12:54
9acampada-bcn-assemblea
CatalunyaPress.- El temps constreny i cal prendre una decisió sobre què fer per compatibilitzar la protesta social a plaça de Catalunya i la possible celebració del Barça. Està previst que sigui aquesta mateixa nit en l'assemblea diària la que decideixi. Abans, no obstant això, el debat es fa en Twitter.
Per a això, s'ha creat el hashtag #marrondechampions a través del qual es poden fer propostes que seran debatudes i votades en l'assemblea de la nit, que sol començar a les 22.30 hores.

Entre les propostes que hi ha hagut fins ara a Twitter es troba demanar a TV3 que traslladi la pantalla gegant a una altra zona de Barcelona, com el Port Vell, la zona del Fòrum o plaça Espanya. Fins i tot hi ha qui ha suggerit que voluntaris de l'acampada puguin ajudar als tècnics de la televisió pública a muntar la infraestructura.

Una altra de les propostes és desallotjar voluntàriament la plaça la nit del dissabte i tornar el diumenge al matí, encara que ja hi ha qui adverteix que això podria ser aprofitat per la policia per reprendre el poder de la plaça.

Finalment, no falten opinions que volen que la convivència i el civisme s'imposin, i que aficionats del Barça i manifestants es respectin mútuament.

Propostes concretes, però sense ideologia

D'altra banda, a l'assemblea d'anit (veure l'acta) es va posar de manifest que el moviment necessita fer "propostes concretes" amb el pas dels dies, però hi ha qui va fer una crida a seguir sent "representatius": "volem una democràcia real, no podem atorgar ideologia a l'acampada".

Un altre dels assistents va apostar per que el moviment ha de ser capaç de dir "com ho farem" per aconseguir que els "principis bàsics" que s'aproven siguin articulats i tinguin efectes reals.

Durant la mateixa es va fer una connexió en directe amb l'acampada de Donostia entre l'alegria dels presents, després de la qual es va proposar que, per agilitzar l'assemblea, les decisions d'aquesta solament seran vinculants per a casos "molt sensibles".
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1