Dimecres, 25 de maig de 2011 | 12:57
Vostè es troba a: Inici > Esports >

El lament d'Alonso

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
L'espanyol acaba cinquè a Montmeló i demana millores per al seu Ferrari
El lament d'Alonso
Esports 22/05/2011 17:24
També en el circuit de Montmeló, l'alemany Sebastian Vettel ha aconseguit imposar la llei dels Red Bull. El líder del Mundial de F-1 ha guanyat de manera incontestable el Gran Premi d'Espanya i suma el seu quart triomf en cinc carreres. Alonso ha estat cinquè i ha expressat les seves queixes per la lentitud amb que Ferrari està intentant millores per al seu cotxe.
efeunodos
La victòria de Sebatian Vettel (Red Bull) li reafirma en el liderat del Mundial amb 118 punts. La seva carrera ha estat espectacular, esprement la potència del seu cotxe i solament ha tingut l'assetjament del britànic Lewis Hamilton (McLaren), que ha finalitzat segon.

L'espanyol Fernando Alonso (Ferrari), que ha realitzat una de les sortides més espectaculars de la temporada --ha sortit quart, però ha entrat primer en el final de recta--, ha acabat en cinquena posició i ha estat doblegat pels dos primers.

El podi l'ha completat el britànic Jenson Button (McLaren), mentre que quart ha estat el company d'equip de Vettel, l'australià Mark Webber (Red Bull), que havia sortit des de la 'pole'.

El discret resultat a Montmeló ha tornat a destapar els laments de Fernando Alonso cap als enginyers del seu equip, per demanar-los celeritat en les millores del cotxe. L'asturià, que acaba de renovar el seu contracte amb Ferrari fins al 2016, no es resigna a afrontar les carreres sense possibilitat de guanyar-les. "Si volem lluitar pel campionat, necessitem una reacció ja. Van passant les carreres i cada vegada queda menys temps", ha dit enutjat.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1