ICV > Vegueria de Barce... > Barcelonés > Badalona > notícies > "ICV-EUiA ens sen...

Notícia

Renfe_icv-euia_-_web

Accessibilitat Renfe

Fletxa_component
19/05/2011
"ICV-EUiA ens sentim molt orgullosos que l'estació de Renfe ja sigui més accessible. És un èxit per a Badalona", declara Carles Sagués

"Hem estat perseverants des de l'any 2006 en què vam presentar la proposta a l'Estat" declara Carles Sagués. "També volem recordar el suport i la col·laboració de diversos col·lectius i persones a Badalona, amb Deixem de Ser Invisibles al capdavant"

ICV-EUiA ens sentim molt orgullosos que l'estació de Renfe ja sigui més accessible. És un èxit per a Badalona", declara Carles Sagués, qui recorda que ha estat un treball d'anys i de perseverança des que es va presentar la proposta. "Hem estat perseverants, des de l'any 2006 en què vam presentar la proposta a l'Estat". "També volem recordar el suport i la col·laboració de diversos col·lectius a Badalona, amb Deixem de Ser Invisibles al capdavant, i de persones que ho van viure, però que ja no hi són". Carles Sagués recorda les esmenes presentades als Pressupostos de l'Estat "any rere any" "Perquè es va aprovar per ser executada l'obra el 2006, "però fins ara no ha estat una realitat". També recorda el suport que Joan Herrera va fer, des del seu escó a Madrid, en aquells anys, el suport de col·lectius de Badalona, el GAM, AMIBA, el Fòrum de Vida Independent, la federació ECOM i Deixem de Ser Invisibles. Per a ICV-EUiA la remodelació de l'estació de Renfe és un èxit per a Badalona. "Creiem que es molt positiu que l'Ajuntament hagi donat el seu suport a aquesta obra perquè s'hagi tirat endavant, "que hauria estat molt més completa si també s'hagués tingut en compte l'obertura cap al passeig marítim", declara Carles Sagués, "Tot i així tenim una gran satisfacció perquè hem trencat una barrera més".
DT 24/05/2011 | 05:55
Fons_fixed_publications
197
  • Mesveure