ICV > Vegueria de la Ca... > notícies > ICV-EUiA recolza ...

Notícia

Ilp_ccoo_1

Xavier Rubio i Victor Marcos a la recollida de signatures davant CCOO de Manresa

Mesimg

Fletxa_component
07/04/2011
ICV-EUiA recolza la recollida de signatures per a la ILP en contra de la Reforma Laboral

L'acte compta amb la presència dels secretaris generals de CCOO i UGT del Bages i Berguedà i amb els caps de llista de Manresa, Sant Joan i Navarcles dels ecosocialistes

“Volem agrair a ICV-EUiA el seu suport, tant amb la vaga general del 29 de setembre, com ara amb aquesta Iniciativa Legislativa Popular (ILP). S'ha de sortir al carrer i protestar contra la barbaritat d'aquestes mesures impulsades per Zapatero i amb el suport de CIU", ha expressat el Secretari General de CCOO del Bages i Berguedà, Lluís-Vidal Sixto.

L'objectiu d'aquesta ILP és que els treballadors, amb les seves signatures, demanin al Parlament que es reverteixi la Reforma Laboral. Tant CCOO i UGT com la coalició ecosocialista afirmen que aquesta reforma, imposada el 2010, és injusta i inútil i no ha servit, en cap cas, per a reduir l'atur i els contractes temporals, ni per a donar ocupació als joves.

L'acte, que s'ha dut a terme avui a la tarda al Passeig Pere III,de Manresa, davant de la seu de CCOO i UGT, ha comptat amb la presència dels caps de llista d'ICV-EUiA Víctor Marcos (Sant Joan), Rosa Maria Santasusana (Navarcles) i Xavier Rubio (Manresa). "Aquesta iniciativa és una defensa de l'Estat del Benestar i, a la vegada, l'afany de recerca per trobar una sortida social i justa a la crisi, posant per davant les polítiques socials i públiques", ha explicat Rubio. "El PSOE està fent unes polítiques regressives i el mateix exemple està seguint l'actual govern de la Generalitat de CIU", ha afegit el candidat de Manresa.

"Aquesta reforma s'ha fet per decret i no serveix pel què s'havia dit. Nosaltres volem que el Govern espanyol recapaciti i que s'assegui amb nosaltres a negociar, davant del fracàs que està sent la seva política econòmica i que el principal objectiu sigui la creació de llocs de treball", ha afirmat amb contundència el Secretari General d'UGT al Bages i Berguedà, Miguel Espejo.

Durant la tarda, diverses persones s'han apropat a l'acte i hi han donat el seu suport, entre les quals, diverses personalitats sindicalistes i de la coalició ecosocialista, com la diputada i número dos de la candidatura de Manresa, Laura Massana.

 

DJ 26/05/2011 | 06:17
Fons_fixed_locals
  • Comarca
  • Localitat