Redacció osona.com | Actualitzat el 21/05/2011 a les 16:08h

Els «indignats» es resisteixen a abandonar la plaça de Vic

Tampoc hi ha cap intent de desallotjar la zona, ni des de l'Ajuntament ni des dels Mossos d'Esquadra. Aquest divendres, cassolada amb unes 200 persones.

La cassolada de divendres al vespre va reunir unes 200 persones. Foto: Adrià Costa

ACTUALITZAT, DISSABTE 16:00 HORES

Els joves “indignats” han continuat les seves activitats a la plaça Major de Vic, tal com tenien previst. El moment més culminant va ser ahir a les 8 del vespre, quan hi va haver una cassolada, amb unes 200 persones.

A la nit, no hi ha hagut cap intent d’evacuació de la zona per part de les forces d’ordre públic. Recordem que la Junta Electoral va prohibir qualsevol tipus de manifestació a partir d'aquest dissabte a les 12 de la nit, incloses les acampades que es multipliquen arreu del país. A les 12 de la nit, un mosso d’Esquadra es va dirigir als joves que van romandre a la plaça, una dotzena, i van tenir una conversa del tot cordial. Això és tot.

Avui, els “indignats” han deixat el lloc de la plaça als paradistes del mercat municipal i s’han traslladat provisionalment al començament del carrer Verdaguer.

--------------
ACTUALITZAT, DIVENDRES 17:30 HORES


Els manifestants han decidit en assemblea continuar amb el programa previst a la plaça Major de Vic i no desplaçar-se a Barcelona. En aquests moments hi ha una vintena de persones al mig de la plaça.

Per no obstruir les activitats del mercat d'aquest dissabte, els activistes traslladaran el seu campament aquesta nit al davant del Casino, al principi del carrer Verdaguer. Un cop s'hagi acabat el mercat tornaran al centre de la plaça Major.

------------------------
PUBLICAT, DIVENDRES, 07:00 HORES
Els 'indignats s'instal·len a la plaça major de Vic


- Un centenar de persones, majoritàriament joves, van a la crida feta per Internet. Una dotzena s’ha quedat a dormir a la plaça Major.

Les mobilitzacions relacionades amb el moviment acampadabcn s’han estès per tot el país i han arribat a la plaça Major Vic, on aquest dijous a la nit s’ha concentrat prop d’un centenar de persones, la majoria joves. Entre elles s’hi han pogut veure l’activista propalestí Manuel Tapial o l’advocat Antoni Iborra. La convocatòria s’ha fet a través del Twitter i sota el tag #acampadavic .

Els manifestants van decidir ahir en assemblea quedar-se tot el cap de setmana. Només abandonaran l’espai durant el mercat setmanal de dissabte. Aquesta nit, una dotzena de persones ja s’ha quedat a dormir a la plaça.

De moment, els activistes a la plaça Major de Vic ja s'han organitzat per avui: a les 10 del matí, debat sobre llei electoral; a la 1 del migdia, dinar popular; a les 2 i a les 6 de la tarda, assemble; a les 7 de la tarda, patxanga popular, i a les 8 del vespre, cassolada.

El moviment va començar el 15 de maig, en una manifestació alternativa a la que van fer els sindicats i partits de l'oposició el 14 de maig, i va derivar en l'acampada de Barcelona. Els manifestants demanen una "democràcia real" o per això demanen a la població que no votin els partits polítics majoritaris, car els responsabilitzen, junt amb els banquers, de la crisi que sacseja la societat.

Manifestacions semblants es repeteixen a 28 capitals de l'Estat. La més espectacular és la que omple la Puerta del Sol de Madrid.


La Junta Electoral prohibeix tota manifestació

La decisió d’allargar l’acció fins diumenge, de la mateixa manera que fan la resta d’acampades arreu del país, coincideix amb la prohibició de la Junta Electoral Central de no permetre cap tipus de manifestació arreu de l’Estat espanyol durant el dissabte i el diumenge.

La Junta va emetre ahir una resolució on considera que les concentracions i reunions que tinguin lloc dins d'aquest període temporal "són contràries a la legislació electoral" i "en conseqüència no podran celebrar-se".

 

Seguiment de les mobilitzacions a tot el país, des de Nació Digital
 




Galeries de fotos:
- Vic 20/05/2011 (Adrià Costa)
- Barcelona 20/05/2011 (Jordi Borràs)
- Vic 20/05/2011 (Adrià Costa)
- Vic 19/05/2011 (A. Alemany)
- Vic 19/05/2011 (J. M. Costa)
- Barcelona 19/05/2011 (vespre) (Adrià Costa)
- Barcelona 19/05/2011 (matí) (Adrià Costa)
- Barcelona 18/05/2011 (Jordi Borràs)
- Barcelona 17/05/2011 (Jordi Borràs)

Foto: Adrià Costa

Foto: Adrià Costa

Foto: Adrià Costa

Manu Tapial preparant el dinar, aquest migdia a la plaça Major. Foto: Adrià Costa

Tres dels joves que participen a la mobilització, ahir a la nit a la plaça Major. Foto: Albert Alemany

Navega per les etiquetes

eleccions municipalsacampadavic

Referències a Internet

acampadavic

COMENTARIS

+10
-14
I jo dic que sí que es pot fer l'acampada
Anònim, 20/05/2011 a les 09:03
Tranquils, jo dono autorització perque es pugui fer l'acampada. Per cert, quí són aquests de la junta electoral?
Per casualitat no seràn pas gent que han d'estar al servei del poble, entre altres coses perque els paguem nosaltres?
Felicitats i no defallim. Jo aquest vespre també hi seré.
+22
-14
Alguns se n'aprofiten
de justícia, 20/05/2011 a les 09:32
Això és una contra campanya contra els partits majoritaris i, per tant, es pot considerar campanya electoral. A la foto es veuen membres destacats de la CUP de Vic, fins i tot algun que va a la llista. Critiquen la política però a la vegada fan política. L'únic que fan és no respectar les normes, que hi són per a tothom, no?!
Crec que no haurien de ser hipòcrites i respectar el dia de reflexió que és demà i diumenge. Si juguen a una lliga, no poden jugar amb altres normes...
+18
-15
no ens deixem manipular
indignada!, 20/05/2011 a les 09:34
Ahir a les 8 vaig anar a la Plaça Major per a participar en la concentració. Tenia ganes de xerrar i dir-hi la meva pro al final no vaig obrir boca i m'ho vaig mirar tot bastant indigada. Resulta que n'hi havien que ja portaven les pancartes amb els lemes escrits, fins i tot alguns estaven escrits en castellpa.
No ens deixem maniplar!
+43
-24
INDIGNATS CONTRA ELS POLÍTICS
VOT EN BLANC, 20/05/2011 a les 09:39
QUÈ FA LA GEORGINA RIERADEVALL (ALCALDABLE A VIC PER LA CUP) EN AQUESTA CONCENTRACIÓ? EL MOVIMENT DELS "INDIGNATS" REBUTJA LA CLASSE POLÍTICA ACTUAL. LA SEVA PRESÈNCIA ÉS PER A BUSCAR 4 VOTS DELS INDECISSOS? JO, PERSONALMENT, NO HO ENTENC...AL MEU POBLE AIXÒ SE LI DIU MANIPULACIÓ.
I UNA ALTRA COSA...SI SORTÍS ESCOLLIDA, TAL I COM DIUEN EN EL SEU "PROGRAMA", REALMENT RENUNCIARIA A LA CADIRA I AL FANTÀSTIC SOU QUE LI ESPERA? S'HO CREU ALGÚ AIXÒ? PERQUÈ NO S'HAN UNIT AMB ERC I AMB SI EN COMPTES DE FER-LI MÉS MAL ENCARA A L'INDEPENDENTISME, QUE EL QUE NECESSITA REALMENT ÉS COHESIÓ?...PREGUNTES SENSE RESPOSTA!
+13
-19
SOROLL
Anònim, 20/05/2011 a les 09:48
GENT, avui divendres porteu xiulets i cassoles, que farem soroll!!!!! A PARTIR DE LES 8, quan sortim de treballar, a lluitar per la nostra dignitat!Cal que fem sentir UNA VEGADA MÉS la nostra veu!! Ens veiem a Vic!
+27
-18
on navegueu
Anònim, 20/05/2011 a les 10:09
Que hi foten els de la CUP aquí?. Però si són polítics i aquestes concentracions, a remolc de les concentracions espanyoles i fetes des d'una mentalitat totalment espanyola, protesten contra els polítics.

Dedebò que han perdut els papers. Quina gent, sort que fa temps que he decidit no votar-los, quina imatge.
+16
-27
indignat
Anònim, 20/05/2011 a les 10:11
Aquest comentari ha estat amagat pels lectors. Fes clic per veure el comentari.
+18
-8
indignat?
Anònim, 20/05/2011 a les 10:41
Indignat, i per això esteu allà fent el paperet?. D'això se'n diu fer electoralisme. Per cert, de la gent que hi havia i no eren militants de la CUP tranquils que no crec que us voti ningu. Podrieu aprofitar per repartir algun pamflet o penjar algun cartell no, potser encara aconseguiu un vot.

Quina gent, ho aprofiteu tot, sóu ben bé polítics polítics, de cap a peus.
+30
-18
No nanos no
Campatxano, 20/05/2011 a les 10:47
Els indignats reclamen democràcia participativa, allò que la CUP només en parla durant les eleccions i de passada, perquè no sap ni com es fa. Aquí a la foto veiem pollosos habituals de la CUP-La Torratxa. Ja fa temps que alerto que aquests energúmens volen okupar les Adoberies quan les hagin rehabilitat, com feien abans, per montar-hi orgies, beure kalimotxo i cervesa, molestar els veïns amb el seu soroll i les deixalles que hi deixen i fer el dropo.

Ara més que mai, fora aquesta xusma autòctona de la nostra ciutat!!!
+7
-24
indignada
Anònim, 20/05/2011 a les 11:02
Aquest comentari ha estat amagat pels lectors. Fes clic per veure el comentari.
+9
-20
jo també i seré
fes sentir la teva opinio, 20/05/2011 a les 11:25
Aquest comentari ha estat amagat pels lectors. Fes clic per veure el comentari.
+4
-13
..
vigatà, 20/05/2011 a les 11:28
merda! jo no puc fer cassolada pk estic treballant fins les 11h! no hi ha cap mes manera ( a part del vot) de unir i donar recolzament?
+7
-19
jo també i seré
fes sentir la teva opinio, 20/05/2011 a les 11:31
Aquest comentari ha estat amagat pels lectors. Fes clic per veure el comentari.
+13
-15
Opinio
Tomàs, 20/05/2011 a les 11:32
Crec que estàn sortint debats per debilitar l'imparable. Hi havia gent que portava pancartes de casa? I què la gent que expressi el que vulgui no? Hi havia lemes escrits en castellà? Si n'hi havia i el noi que les portava va explicar que ell és basc, parla català, però no el sap escriure correctament. Llavors què l'haviem de fer fora? HI ha gent de partits? És veritat, però es va especificar que tots els que erem allà ens representavem a nosaltres mateixos i no a cap partit ni organització.
Si volem canviar les coses hem d'ajuntar forçes, si hi ha partit, sindicats, etc. que estàn podrits pels diners els rebutjem, però si gent a títol individual vol participar, unir-se i aportar no crec que li haguem de negar el dret.


Va gent que som imparables, no caiguem en manipulacions per dividir-nos, si algú no està d'acord que ho expresi a la assemblea, que ningú tingui por de parlar ni d'indiganr-se.

Avui tots a plaça, que l'economia no ens segueixi robant les vides
+7
-26
Anna
Anònim, 20/05/2011 a les 11:57
Aquest comentari ha estat amagat pels lectors. Fes clic per veure el comentari.
+26
-6
qui son
Anònim, 20/05/2011 a les 12:05
que no treballent aquest?
no es deuen llevar a les 7 del mati com tothom per anar a treballar.
que tenen alguna alternativa ?
que ho diguin

tireu cap a casa i busqueu feina
+7
-18
per INDIGNATS CONTRA ELS POLÍTICS
Anònim, 20/05/2011 a les 12:26
Aquest comentari ha estat amagat pels lectors. Fes clic per veure el comentari.
+24
-4
aaai cupaire
Anònim, 20/05/2011 a les 13:27
Ei no de la cup, no t'hi escarrassis, que la campanya ja gairebé s'ha acabat. Ja heu fet mítings, tapat els cartells de tothom i emprenyat força.

Vaig llegir la notícia dels sous i fa força gràcia, dieu que heu donat per aquí i per allà sense especificar quantitats. Jo en conec algún que ha flipat bastant al veure's en aquesta llista. Posar un anunci al programa de les festes és col·laborar econòmicament amb els barris?.

+6
-23
PROU
Carla, 20/05/2011 a les 13:32
Aquest comentari ha estat amagat pels lectors. Fes clic per veure el comentari.
+15
-28
veig molta por...
jove indignat, 20/05/2011 a les 13:35
Aquest comentari ha estat amagat pels lectors. Fes clic per veure el comentari.
+8
-19
indignat
Anònim, 20/05/2011 a les 13:36
Aquest comentari ha estat amagat pels lectors. Fes clic per veure el comentari.
+33
-10
Tonteries?
Campatxano, 20/05/2011 a les 13:37

No diguis tonteries tu Anna, saps que el que dic és veritat. Sou una colla d'arreplagats que us penseu que els Ajuntaments són bancs. Parleu de ser la veu del carrer, però no veig pas que doneu exemple. Per què hi va haver censura política al debat de La Torratxa? Per què voleu ser un centre autogestionat i després reclameu calers de l'Ajuntament? Per què no respecteu els qui no opinen com vosaltres?

Per què incompliu la ordenança cívica anant amb bicicleta pels carrers en campanya electoral i sense protecció? Us passeu la llei pel forro, foteu merder, poseu banderes als plens montant espectacles i organitzeu botellons pel carrer. A això en dieu seny? Jo a això li'n dic el seu nom vertader: PÚRRIA!

Abans de parlar de immigració s'ha de mirar de posar ordre a aquesta morralla autòctona que tenim a la ciutat de Vic i que no és altra que la CUP-La Torratxa.

La llibertat d'expressió és un dret constitucional, t'agradi o no xata, així que no em vinguis amb pollades. Parlaré les vegades que em doni la gana, no faig res d'il·legal, cosa que no podeu dir vosaltres.
+8
-19
mal educat
Anònim, 20/05/2011 a les 14:01
Aquest comentari ha estat amagat pels lectors. Fes clic per veure el comentari.
+6
-16
campatxano...
vigatà, 20/05/2011 a les 14:42
Aquest comentari ha estat amagat pels lectors. Fes clic per veure el comentari.
+3
-11
Megaguai
Antònim, 20/05/2011 a les 15:16
Sí, la Gràcia hi era. No sé què hi feia ja que si fos anticapitalista entraria en contradicció.
+2
-2
Polititzant?
Anònim, 20/05/2011 a les 17:04
Crec que hi ha un forum pel tema de politica. Per mi com si hi hagués vingut tots els alcaldables.
Aquestes acampades són per fer un canvi politic i social.
És una oportunitat única per fer un canvi de model.
No ens anem de les branques, és el que volen, que ens discutim entre nosaltres no que dialoguem,que ens enriquim amb les ideies de tots.
Crec també que si continuen les acampades i mobilitzacións després del Diumenge els politics\cacics es començaràn a preocupar.I llavors ja anirem seriosament.
Després veurem que els politics no són la solució, són el problema.Cal una renovació.
+18
-4
Veritat
Campatxano, 20/05/2011 a les 17:30
Que potser no és veritat tot el que he dit? No digueu més bajanades. Tothom us té calats. És o no és veritat que ocupaveu les Adoberies? Això ho tinc claríssim que us havia vist. Sé qui sou els de la Torratxa perquè hi he anat més d'un cop allà i no respecteu les idees, ho he vist amb els meus propis ulls.

És o no és veritat que organitzeu actes anticlericals i anticristians com el birranostrum i blasfèmies d'aquestes? És o no és veritat que vau anar ahir a fer campanya amb bicicleta per la ciutat de Vic sense casc incomplint així amb la normativa? Menys demagògia nanos i més reconèixer els vostres erros. I estudis sí que en tinc, cosa que la majoria de vosaltres no teniu. Sou una colla de ni-nis i està demostrat. Per això poseu els menys incompetents de candidats. Ja em direu, la Georgina Rieradevall no sap parlar, tindrà dues carreres, però es guanya la vida sense fer ni una cosa ni l'altra, cosa que demostra la seva incapacitat professional. No volem morralla i menys en època de crisi.
+21
-3
Paio
Anònim, 20/05/2011 a les 17:55
Aquest paio de la foto sempre aprofita per posar-se en primer pla. Potser ja està bé de tanta tonteria, que si Gazza, que si ara això. A pencar una miqueta i deixar de tocar els pebrots a la resta. Vividor!!! Gasta els teus diners i no pretenguis viure del treball dels altres ni demanar tot el dia per portar a terme els teus projectes. BARRUT!!!
+5
-17
campatxano
Anònim, 20/05/2011 a les 17:58
Aquest comentari ha estat amagat pels lectors. Fes clic per veure el comentari.
+14
-4
LLLASTIMOS
xavier, 20/05/2011 a les 18:19
aquests individuus que creuen en la multiculturalitat, el senyor tapial pro palesti....i tota la colla de gent reclamant no se que....per favor mes treballar,,,,i no tant fer el "EL VAGO "
+15
-5
Raó
Campatxano, 20/05/2011 a les 18:27
Sí estic indignat, jo també crec en la democràcia participativa, però cap de vosaltres representa els seus valors. No sabeu ni què és i l'aneu predicant en campanya. Almenys hi ha un polític que parla clar i català, el senyor Anglada. Ell sap que no podrà fer res del que diu, però portarà ordre a aquesta ciutat i per això té tant suport popular, un suport que la CUP, amb tant o més populisme i demagògia no obtindrà mai.
+6
-16
Pel campetxano
Anònim, 20/05/2011 a les 18:30
Aquest comentari ha estat amagat pels lectors. Fes clic per veure el comentari.
+3
-1
Xavier
Anònim, 20/05/2011 a les 18:30
Ven dit Xavier. Totalment d'acord.
+5
-15
campatxano
una altra anna, 20/05/2011 a les 18:40
Aquest comentari ha estat amagat pels lectors. Fes clic per veure el comentari.
+17
-5
Quina festa!
Anònim, 20/05/2011 a les 18:50
Això és una protesta o una festa?? A la foto us ho esteu passant teta!! Ara ningú us farà fora, però dilluns a primera hora rebreu les porres i gasos tòxics a dins el sac. Ah, i si algú no es vol llevar, un bon raig d'aigua a pressió dels bombers.
Bon cap de setmana!
+19
-6
Campatxano president!
Anònim, 20/05/2011 a les 18:53
No voto a cap partit, voto en blanc. Si pogues, faria en Campatxano president!
+11
-5
Divendres
Campatxano, 20/05/2011 a les 19:04
És lo bo que té estudiar i tenir els divendres lliure xata. Almenys jo faig algo de profit, vosaltres només foteu el dropo i embruteu la ciutat. Jo també estic indignat i aniré a la plaça a demostrar-ho amb la pancarta: NO VOLEM MORRALLA!!!

Fora la Xusma d'aquesta ciutat!!!
+4
-3
vota!
Anònim, 20/05/2011 a les 21:44
SI VOTES EN BLANC VOTES AL PARTIT MAJORITARI VOTA A QUALSEVOL PARTIT( PER CHORRA K SIGUI LEGALIZACION DE LA MARIGUANA O JO K C EL DE LA MAIRENA) PERO SI VOTES EN BLANC SURT GUANYANT EL QUE TE MES VOTs té i el nul no serveix per res vota a qui volgis pero vota!
+3
-4
Barra lliure
Antònim, 20/05/2011 a les 22:12
De tota aquesta patxangarada a la Plaça encara l'Anglada en treurà algun vot de més.
+7
-5
vacances
Joan, 20/05/2011 a les 22:38
Això és una acampada de colonies, per no fer res i passar-s'ho bé! Vinga, manteniu el tipus q sorpreses n'hi hauran...
+2
-1
Tunicia, Libia, Egipte, Marroc?
Anònim, 20/05/2011 a les 22:57
També els dictadors d'aquests països es negaven a canviar, però pel que sembla, si més no, hauràn de canviar de seient.
Per un bé del país, i m'és igual lo extensiu que el volgueu considerar, ja que amb el comentari que faig ho fería extensiu a tota Europa, espero i desitjo que aquestes movilitzacions tinguin continuitat, ja que el treball i la perseverància són lo únic que poden enderrocar un sistema polític tant gandul i acomodat, que es passa un 50 per cent de la legislatura dient pestes dels grups polítics d'altres sigles. Al menys, els deuen a les persones que els voten, treballar per tirar endavant projectes, encertats o no, però amb un enfoc lògic i adient a les circumstàncies i a l'estat econòmic de cada moment.
Repeteixo, ganduls i pocavergonyes.
+10
-0
Aneu treballant
Anònim, 21/05/2011 a les 01:08
Quan us adoneu compte que us han cardat al carrer per culpa d'interessos econòmics, quan us hagueu d'operar i us n'adoneu que els calers han anat a rescatar els bancs, quan no pogueu paga la hipoteca i el banc us embargui per vida, quan els vostres fills haguin de marxar per necessitat a treballar a fora, quan els vostres impostos paguin el banquet d'un politic, quan us destrueixin la vostra terra per especular-hi... aneu al Decathlon, hi venen tendes barates.
+10
-1
Poca cultura de l'esforç
Anònim, 21/05/2011 a les 09:13
Estic parcialment d'acord amb aquest moviment. Estic d'acord en el sentit que almenys esteu fent una "manifestació" pacífica; no com aquells que fa poques setmanes van córrer pels carrers de Barcelona carregant-se tot el que es trobaven pel mig.

Estic en desacord pq crec que ni vosaltres mateixos sabeu per què us manifesteu: culpa dels polítics? culpa dels bancs? Comenceu a estudiar i si convé treballar a la vegada, aneu a fer voluntariat, informeu-vos del què està passant en la política i en el món financer (no costa gaire), quedeu-vos a viure a casa als vostres pares en comptes d'ocupar cases dels altres (com fa la majoria de la gent); i si amb tot això encara creieu que tothom ho està fent fatal - poseu-vos vosaltres en política i intenteu solucionar-ho. Pq de criticar tots en sabem molt però treballar dur per millorar la situació ja és una altra cosa! (que ull! som TOTS els ciutadans els que hem d'aixecar el país)
+4
-4
però seteu burrus!
Anònim, 21/05/2011 a les 10:41
Desperta Vic! No és una mani antisistema exclusiva de perroflautes i hipilongus!
Has vist a bcn i madrid i tots els altres llocs?! És una REVOLUCIÓ, i és de tothom.
Se senten veus republicanes,fora la monarquia, veus per controlar l'especulació ferotge que hi ha,on si per guanyar uns milions ha de morir gent de fam doncs que es morin. És una revolució, per la gent i feta per la gent, no els 4 ricaxondos de torn.

És mes seriós del que us penseu, us en donareu compte, lluiten pels nostres interessos, no pels seus. Lluiten pels vostres fills, perquè la generació de 20-30 anys serà la primera on viurà per sota de la qualitat de vida dels seus pares.

Digueu que s'ha de treballar més i protestar menys... primer si tens feina i segon, si tens feina te n'has adonat que t'estan fotent els calers per la cara? Que per molt que penquis només són els 4 de sempre que s'omplen la butxaca;se't pixen a la cara i et diuen que plou... i pels comentaris que hi ha, obriu la boca i encara dieu les gràcies.

+7
-4
Treballadors!
Anònim, 21/05/2011 a les 12:57
Més treballadors i menys vagos!!!
És molt fàcil queixar-se! A treballar i si no es té, a buscar,ne i fer coses de profit! Sou uns vagos!
+14
-3
pel torratxero
Anònim, 21/05/2011 a les 13:41
Escolta noi, pregunta't primer que has fet tu per la societat i després demana. Els avis han treballat molt i en èpoques difícils, per tant celebro que tinguin algun local per anar passar l'estona. El jovent, espavileu-vos que per això sou joves i teniu tanta energia, però valdria més que la canalitzessiu positivament enlloc d'emprenyar tothom. Nosaltres de joves portavem grups d'Escoltisme, muntanyisme i coses així. Ara també n'hi ha de joves que ho fan (voluntariat), però vosaltres només us dediqueu a molestar els veïns amb els vostres Concerts a altes hores de la matinada (avui preteneu començar-ne un a les 02:30 hores) sabent de sobres que no deixeu dormir ningú -perquè se us ha dit de tota manera fa més d'un any i mig- si això no se'n diu Cinisme, que vingui algú i m'ho expliqui. Sou una colla d'egoïstes que només mireu per vosaltres mateixos i els altres que els bombin, us quedeu tan amples. I encara voleu que us donin un local, si sempre us han de fotre fora de tot arreu per folloneros. Té tota raó aquest que s'autoanomena "campatxano" quan us diu que sou una púrria.
+12
-3
i despres del cap de setmana que....
Anònim, 21/05/2011 a les 16:01
Doncs aixó, i dilluns que........... algú de tota aquesta gent que fa un camping improvitzat ha d'anar a treballar o a estudiar o a fer alguna cosa o està tothom a l'atur o com funciona tot plegat perquè jo no entenc res, hi ha molta gent que ens agradi o no tenim alguna obligació o responsabilitat i potser no podem fer aquest panxing i culpa a tota la resta de gents de tots els problemes del mon. Per favor, aixó no és gens seriós.
+6
-5
j.c.
Anònim, 21/05/2011 a les 16:14
Estic totalment d'acord amb les acampades que realitzeu, ara bè si tan malament esteu com es que es veu alguna foto amb gent que porta mobils d'ultima generació, siguem coherents per que si no, segur que ningu ens creura.
+3
-5
Treballar....
Anònim, 22/05/2011 a les 00:27
Us ompliu la boca que ells són quatre vagos, que fan un camping... ves a Plaça Catalunya o a Madrid(queda lluny). Caram ja canvia la cosa?!

Treballeu , treballeu que sóu uns ganduls!! Veniu a treballar a la meva empresa, us pagaré una merda i m'enriquiré a costa vostra. Us poseu malalts? No tindràs sida?!! Que si no et foto fora, desviat! Ostres una que s'ha quedat prenyada, al carrer! I que en faig dels residus? Els tiro a riu; rai, el de medi ambient el tinc ben subornat.

I els problemes socials? Dels moros i immigrants!!! No em mireu pas a mi!Jo només exploto gent i em carrego el medi ambent!!Deuen ser ells el problema de tots!

Mare meva, i el jovent que fa ara? Protesta?! No!!!! Nens neu a fer acampades amb els capallenets, que a més de resar us ensenyaràn a xupar. I ja sabeu, si en voleu per radera, veniu a treballar per mi.

Aix fills meus... sincerament al campatxano i companyia (Anglada crec que realment et dius) us quedeu només amb un discurs destructiu, ni us acosteu a crítica, no en sabeu tant. Ús doc un consell, neu a treballar vosaltres al vostre món, nosaltres mentrastant canviarem el món, perquè el que heu fet vosaltres... és una merda.
+3
-0
repeteixo i després del cap de setmana que....
Anònim, 22/05/2011 a les 10:07
Senyor que has possat de títol treballar i que estàs molt i molt enfadat i que fas uns comentaris un mica gruixuts, jo només he dit que vull veure que passarà a partir de demà dilluns, si es podra continuar amb l'acampada (es que sino no se quin nom possar, disculpa si et molesta) o si per el contrari s'haurà de seguir el cap de setmana que ve perquè entre setmana la gent te obligacions. Mira ni soc empresari ni res que si assembli més aviat tiro a mileurista (per desgracia meva), no tothom té empreses, no tothom te carrecs, no tothom xupa de la mamella per favor. El país esta ple d'autonoms i petits empresaris que tenen una lluita cada dia per tirar endavant, ple de persones que intenten mantenir la seva feina (encara que sigui de mileurista) perquè tenen fills al seu carrec (alguns potser de l'edat de la gent que fa camping, que ja te nassos el tema), ple de gent que respecta la diversitat d'ideologia de les persones, i podria anar seguint. O sigui que no posem a tothom en el mateix sac i si potser aquest mon es una merda però el que està clar es que no el caviarà ningú fent arrosades a plaça
+2
-4
Amb nom i cognoms !
Franc OlivéI borra, 22/05/2011 a les 13:11
A donar la cara aqui !
Primer de tot dir que vaig ser divendres a la "cassolada" de dos quarts de nou... i més tard a les 12 esperant el posible desallotjament policial...
He de dir que no soc membre ni de la CUP ni de la torratxa... No em sento identificat amb la manera de vestir de la gent que forma el gruix de l'acampada de Vic, però si que crec en el que s'intenta fer !! Crec que em de dir tots plegats prou a com funciona TOT plegat avui dia ! Estic fart de tot plegat i per aixó vaig anar a la plaça !
Els que critiqueu tant aquesta gent... no us adoneu que ells estan allà ? Monteu altres "carpes" al costat i dieu la vostre allà !!! és una oportunitat única !! Uniu ponts de dialeg entre tots els alla presents i si realment la gent que ja hi son no volen sentir les vostres idees, (cosa que dubtu) ja cauran pel seu propi pes !!
La Plaça de Vic hauria d'estar plena de gent i d'idees !!
Salut a TOTHOM !! Que ens fa prou falta !
+0
-2
treballar
Anònim, 22/05/2011 a les 13:45
Perdó per si t'he ofès.
Per més raó crec que els has de recolzar. Defensen moltes coses que tu també veus que són injustes. Ets ni mileurista,i per nar bé ja ho erets en època de vaques grasses....imagina't ara...quasi has d demanar perdó per treballar.
Si ets autonom... no et fa rabia que els bancs engreixats de diners públics no et donguin ni un trist crèdit, que simplement el faras servir per tirar endevant?
Si ets pajès... des que tinc memòria sempre heu reivindicat el mateix, simplement poder viure amb dignitat de la vostra feina i terra... estic al.lucinat com encara hi ha pagesos, us ho han solucionat?

Si tens fills per cuidar, quantes facilitats han donat? T'has fixat el que tenen altres països? Quina educació els hi podras oferir? Creus que tindran les mateixes oportunitats?

Quan els teus pares emalalteixin i veguis que han privatitzat la sanitat,que faras?

No et fixis amb les paelles o amb els tallers hipilonguis,, fixa't pel que protesten.

Clsr que cal treballar, i ara com mai de valent, però hi ha un moment que cal protestar i pla.tejar-se el sistema.
+3
-0
Per l'anònim
Campatxano, 22/05/2011 a les 15:48
El que t'has de plantejar és estudiar més, que les teves faltes d'ortografia fan mal d'ulls!!!
+2
-2
bona gent
Xavier, 22/05/2011 a les 16:29

Son bona canalla.
Una mica ganduls.
Si tinguès 20 anys m'hi apuntaria.



+1
-0
beneits
Anònim, 22/05/2011 a les 21:03
vull mantenir l´anonimat el meu fill que te vint anys
esta entusiasmat amb vosaltres,ara bé,no treballa i jo li pago els estudis a barcelona,no aprova gaires coses i és adicta a la marihuana i a l´alcuhol,així es com va
una colla de dròpols

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Resultats
Eleccions Municipals 2011
Enquesta
Per què creus que ha pujat la PxC?
      Vots emesos: 31
Edicions locals
Arxiu històric
Humor
Vés a: Patacada al Merma

Patacada al Merma

Nova entrega d'humor d'en Mandanga (imatge ampliada a dins de la notícia).



- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: