ICV > notícies > ICV-EUiA obté qua...

Notícia

Herrera_cornella

Joan Herrera i Arnau Funes en un moment de la roda de premsa

Fletxa_component
26/05/2011
ICV-EUiA obté quatre regidors a l’Ajuntament de Cornellà

Un cop corregides les dades errònies de què disposava el Ministeri de l’Interior, la formació ecosocialista ha guanyat un regidor més dels que tenia fins ara al municipi

Després del segon recompte que va fer ahir la Junta Electoral de Zona de l’Hospitalet, on es van modificar les dades errònies de què disposava el Ministeri de l’Interior, ICV-EUiA manté definitivament els 4 regidors obtinguts diumenge 22 de maig a les urnes al municipi de Cornellà. Amb aquests resultats finals, la formació ecosocialista tindrà un regidor més dels que tenia fins ara a l’Ajuntament del municipi.

 

Un error en la transmissió de dades va fer que el Ministeri de l'Interior disposés d'uns resultats electorals diferents dels que confirmaven les actes electorals de Cornellà el passat diumenge. Amb aquest nou recompte, el tercer regidor que atorgaven a CiU les dades del Ministeri passa a ser del grup d’ICV-EUiA, gràcies a la obtenció de més vots per part de la coalició ecosocialista, així com per la no entrada en el repartiment de regidors de la formació xenòfoba PxC, que ha quedat fora del consistori.

 

DV 27/05/2011 | 12:10
Fons_fixed_articles
Fons_fixed_publications
197
  • Mesveure