local

Actualitat > regional


Comparteix


Divendres, 6 de maig del 2011

Esquerra lamenta la suspensió de la ruta Girona-Madrid i demana el traspàs de l’aeroport al territori

Esquerra Republicana de Catalunya lamenta la suspensió de la ruta Girona-Madrid. “Aquesta és una oportunitat perduda pel sector turístic i per l’economia de les comarques gironines”, ha dit la diputada Carme Capdevila.
Per aquest motiu, des d’Esquerra es torna a demanar una altra vegada, tal i com han fet ara en un manifest les cambres de comerç, la UdG, sindicats i patronals, el traspàs de l’aeroport Girona-Costa Brava al territori.
Capdevila ha afegit que l’aeroport de Girona-Costa Brava és clau per l’economia de les comarques gironines, i també puposa una pèrdua de llocs de treball directes i indirectes. L’aeroport de Girona-Costa Brava també s’ha consolidat com estratègic pels sectors comercials, gastronòmics i industrials, i per l'estalvi en desplaçaments dels gironins i les gironines.

“Polítics i societat civil hem d’anar tots a una per demanar al govern de l’Estat el traspàs de la gestió de l’aeroport als representants del territori”. La gestió des del territori suposaria redefinir i complementar les funcions que ha de tenir l’aeroport. “Amb la gestió des del territori es poden solucionar els xantatges i els problemes que han sorgit últimamente entre Ryanair i la Generalitat”.


compartir Agrega   La Tafanera Technorati Delicious Facebook Google


logo
rss