Divendres, 27 de maig de 2011 | 12:57
Vostè es troba a: Inici > Opinió >

A PER ELLS

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
ANDRÉS MADRID
A PER ELLS
Andrés Madrid
26/05/2011 12:54
A les xarxes socials, a la ràdio i a algunes televisions m'afarto de rebre missatges de presumptes madrilenys que el dissabte ovacionaran al Manchester.

Per cognom i per nacencia, pertanyo a aquesta rara espècie de madrilenys de debò que haguéssim de ser protegits com a espècie en extinció doncs, per poc que es grati, són escassos els qui podem adjudicar-nos aquest origen. També som difícils de trobar els que ni parlem "arrastrao", ni vestim vestit típic, ni ballem chotis en ocasió d'aquestes festes que no celebra ningú més que la "gent maca" que té possibles per ocupar plaça a las Ventas. La influència d'Arniches i els personatges per ell creats ha portat com a conseqüència un arquetip de cartró pedra del madrilenyisme que gens té a veure amb el madrileny.

Amb ànim de distanciar-me de tant topic, perquè així ho sento i perquè m'agrada el futbol, desitjo, de tot cor, que dissabte els de Guardiola li donin un tute al Manchester.

¡A per ells!
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1