Salvador Cot | Actualitzat el 24/05/2011 a les 23:59h

Vic, l'alcaldia enverinada

Abans i tot de constituir-se els nous ajuntaments, Plataforma per Catalunya ja està distorsionant la política d'aquest país. Des de la mateixa nit electoral, Josep Maria Vila d'Abadal ha sabut que a Vic ho tindrà tot encara més complicat perquè el partit de l'agitació xenòfoba ha pujat encara més i Josep Anglada es referma com a principal líder de l'oposició. Per això ahir, en una ràpida successió, va anunciar que plegava, després que obria un periode de reflexió i, més tard, que aguantaria al capdavant de l'Ajuntament de Vic.

Vila d'Abadal és un home d'acció, amb conviccions nacionals sòlides. Per tant, un polític valuós. Així que la rectificació ha estat positiva, però també cal tenir en compte que una alcaldia enverinada com la de Vic necessita un suport explícit i constant per part de la direcció nacional del partit de l'alcalde. I, en aquest sentit, no és cap secret que Josep Antoni Duran Lleida sempre ha considerat Vila d'Abadal com un adversari a qui eliminar.

En aquests moments, una alternativa a Vila d'Abadal és molt complicada a l'alcaldia de Vic i per això no pot plegar. Però li esperen quatre anys molt durs, igual que als alcaldes de L'Hospitalet, Santa Coloma, Mataró, Igualada, Viladecans, Sant Boi, Manresa...

COMENTARIS

+0
-0
PXC
Anònim , 25/05/2011 a les 23:54
Senyos que heu votat aquet partit segur que esteu faltats de cultura seveu que Vic hi ha universitat? la nostra ciutat fins ara ha surtit a tot el pais d'excemple com hem aceptat i hem comviscut amb els emigrans. Josep M VILA D'ABADAL endevan ESTEREM EL SEU COSTAT Aquet senyor dona categoria a la nostra ciutat i el S Anglada dona odi
+4
-1
Folgueroles
Cinto Descart, 25/05/2011 a les 20:29
Encara son pitjor C´s, que son xenòfobs anti-catalans.
+8
-6
"moros"?
innisfree, 25/05/2011 a les 17:15
Conec "moros" --en la teva terminologia racista-- que escriuen el català millor que tu i que, per descomptat, raonen molt més bé.

El problema no és ni la religió, ni la llengua materna ni la procedència, sinó el nivell cultural.

Si els volíem quan ens feien falta, per fer la feina que nosaltres no volem fer, ara ens toca aguantar-nos. I si n'hi ha algun que delinqueix, que el detinguin i el jutgin, com a tothom.

També se'ns va omplir el país de castellanoparlants, a principis dels seixanta, i ara molts dels seus descendents són un més de nosaltres. Cert que n'hi ha molts que viuen d'esquena a la nostra realitat social, però això, tret dels que venien amb mentalitat d'ocupant, no és estrictament culpa seva.

Què farà aquest xarlatà de l'Anglada amb els nous immigrants? Embarcar-los cap al seu país d'origen?

L'heu sentit quan deia allò de "primer els 'autòctens'"? Qui són els "autòctens"?
+8
-3
A fer la ma
Araki ri, 25/05/2011 a les 16:54
Comentaris racistes i supremacistes catalans per atacar a la PXC.
El supremacisme català es collonut. Com els candidats Catalanistes de la PXC de Berga. Membres d´Estat Català.
Deixeu d´enverinar, i adoneu-vos que els CATALANS N´ESTEM FINS ELS COLLONS DELS MOROS¡¡¡
Abans de la INDEPENDENCIA arribarà la DECADENCIA.
L´Anglada no es el millor lider, peró en el moment que sorgueixi un lider de veritat a PXC (o com es digui), tots els bonistes i els perroflautes- warros tremolareu de veritat.
+6
-6
INADMISIBLE
Anònim, 25/05/2011 a les 14:44
NO ENTIENDO POR QUÉ SE ESCONDEN COMENTARIOS TAN CUERDOS Y RAZONABLES COMO ESTE:
Cot, Araki i la mare que us va parir
Anònim, 25/05/2011 a les 08:14
Aquest comentari ha estat amagat pels lectors. Fes clic per amagar el comentari.
Està a la vostra naturalesa enverinadora: deslegitimar els vots que no us agraden. La democràcia i vosaltres sou incompatibles.

POR ESO LO RECUPERO. CONSTE QUE NO ES MÍO NI SÉ DE QUIEN ES. PERO ES INJUSTO CENSURARLO PORQUE DICE LA VERDAD.
+11
-3
on eren
pepet, 25/05/2011 a les 12:55
Mentre els consellers de la'ajuntament fa 8 anys cobraven i no anaven a trepitjar carrer, estaven amb els seus amics, companys de partit. Això si amb els diners públics fer obres al carrers del Remei que això no els hi costa gaire.
També ERC i PSC es van apuntar a manar per manar i tampoc trepitjar carrer, molt millor està en un pica-pica a l'ajuntament que anar a parlar amb la gent dels seus problemes.
Els càrrecs polítics han d'entendre que se'ls hi deu un respecte com a tals però ells encara en deuen més als votans que son qui els dona la feina i el poder.
Metre tot això passava una persona feia de venedor porta per porta durant anys i encara que la gent no pensi com ell l'han votat per sentir-se escoltats.
Però els altres partits entre escopinya i sopar només saben dir que es un partit xenòfob.
Em sewmbla que qui no vulgui treballar de debó ha de plegar de conseller que a 5000 euros al mes ja hi aurà qui vulgui fer-ho.
I ara ho han aconseguit, han creat un problema, però i tornen, ja només esperen el pica-pica.
+13
-5
TOTS AMB EL SR.VILA D'ABADAL
Vigatà, 25/05/2011 a les 12:54
Els vigatans hem d'estar al costat del nostre batlle ara mès que mai.
+3
-6
XENOFOBIA...
Anònim, 25/05/2011 a les 11:58
Però és que......
Es que en TOTA ECSPANYA no ha d´haver una sola CABOTA pensant?....anem a veure, si una, sols una pot dir SIIIII sé el que dius!!, comprovem-ho,centenars i centenars de persones s´han quedat sense TREBALL molts, fotuts fora de casa,"al carrer...." jo amb 15 dies, sols 15 dies ho arreglava....tant el primer com el segon problema, però, per mí NO, NO HO TINDREU RESOLT, fins que NO TINGUI LA INDEPENDENCIA---ho diràs, ho diràs, este TIO està BOIG!!, a que SI!!!!
+14
-5
Gràcies
Anònim, 25/05/2011 a les 10:54
M'ha agradat molt l'article. Per fi algú que diu les coses clares. Que s'enteri la gent del que realment està passant i els motius que tenia Vila d'Abadal per deixar l'alcaldia (q per sort no ho han fet).Tenir com a oposició un partit com PxC i un líder com Josep Anglada ha de ser realment dur. A més a més, que dins el teu partit no et recolzin quan en Vila d'Abadal ha estat una persona molt vinculada a Unió des de sempre i tb ho ha estat la seva família i ara veure com el seu líder "passa de d'ell" tb ha de ser dur. Gràcies alcalde per continuar a la ciutat de Vic tot i aquestes adversitats. Serà dur el camí, però tu més que ningú pots tirar la Ciutat endavant.
+19
-2
Els votants ens sentim orfes
Joan el Salvador, 25/05/2011 a les 10:50
La preocupació per la immigració és la segona, despres de l'atur, i resulta que és un tema tabú per els partits principals, perquè es considera políticament incorrecte.

Em considero de CiU i independentista, però espero que PxC ajudi a treure aquet tema als debats i no continuar amagant el cap sota l'ala. Però, des de nivell municipal, poca cosa s'hi pot fer. Un cert control de l'immigració, present d'una manera o d'una altre en tots els països desenvolupats, no es pot dur a terme si no s'és un país. Per tant, a votar independència senyors, i els partits majoritaria a reflexionar.
+26
-3
30 anys presidint sense eleccions
Anònim, 25/05/2011 a les 10:09
El pitjor verí és en Duran que només defensa el seu propi projecte estrictament personal.

VILA D’ABADAL, NO AMOLLEU!!!
+14
-2
Competències?
Moragues, 25/05/2011 a les 09:50
La política ha de recollir les preocupacions de la gent més enllà de les competències de l'Estatut... tampoc tenim competències per declarar la independència, i bé que hi ha partits que la reclamen.
+17
-3
Mentiders
HIpocresia, 25/05/2011 a les 09:28
El que és més trist, és que totes les competències en immigració que ens atorgava l'estatut van ser tombades gràcies al recurs del PP, o sigui que l'Albiol per exemple no podrà complir res del que ha promès perquè el seu propi partit li ha impedit.
+22
-7
Prou immigració
Moragues, 25/05/2011 a les 08:40
Els qui creuen que els votants de PxC són només els quillos van molt equivocats, entre els votants d'aquest partit hi ha gent de tota mena, i catalans independentistes també, units per una preocupació comuna: hi ha massa immigrants. El problema és que per la resta de partits parlar d'immigració és quelcom tabú, i els hi deixen amb safata a l'únic partit que està disposat a parlar-ne sense embuts, i dir el que molta gent pensa. És politicament correcte dir que la immigració és genial i tot són avantatges, però tots sabem que no és així i que la immigració genera molts problemes sobretot als qui hi han de conviure porta amb porta.
+12
-23
Cot, Araki i la mare que us va parir
Anònim, 25/05/2011 a les 08:14
Aquest comentari ha estat amagat pels lectors. Fes clic per veure el comentari.
+10
-13
Cojuntura endimoniada
Serenor, 25/05/2011 a les 03:59
Ben dit Araki, l'has clavat.
+55
-12
Plataforma merda
Araki, 25/05/2011 a les 02:59
Per al de sota, Plataforma per Llevo el Águila en el corazón és un projecte liderat per un personatge provinent del franquisme pur i dur que ha militat en l'extrema dreta espanyola tota la seva vida. Una desferra humana, en curt.

De totes formes, fins i tot aquell porc de líder que teniu no fos una merda en ell mateix, el partit no és gaire millor ni en el programa, ni en la manera de fer, com reflecteix el perfil del seu votant mitjà (quillos de polígon fills ells mateixos de la immigració sub-ebrenca, molt majoritàriament).

Les propostes que feu en el vostre tema principal, la immigració, són per fotre's a riure, o a plorar, depèn de quants regidors us donin els catonyos i les lolis a cada elecció.

Definitivament, l'excés de població immigrant és el tema més important de l'economia i per als que som catalans un tema relativament greu, nacionalment (però no crec que el més greu, comparat amb la immigració espanyola inadaptada, per exemple, que és qui us vota).

El drama és que els partits normals deixin en les vostres potes un dels temes més importants que haurien d'estar encarant i treballant per resoldre. Per tant, la culpa és d'ells, i només d'ells, com passa amb el problema principal que tenim, de lluny: Espanya.

La classe política catalana és especialista en negligència i irresponsabilitat, queda clar.
+22
-31
Anglada es coherent
plataforma OK, 25/05/2011 a les 00:15
No se perque demonitzeu a PxC, potser perque no es un partit del establishment, o perque posa els problemes sobre la taula, la inmigracio ilegal si que posa en perill la convivencia i els partits instalatas a les torres de vidre no han donat solucions. Anglada es una persona amb limitacions pero es coherent i Baixa als barris per resoldre problemes.Als partits que es miren al malic en comptes del ciutada , se'ls passa factura com a ERC o als sociates que van de davallada
+40
-4
DURAN EL PERSONATGE ENVERINAT!!
Anònim, 25/05/2011 a les 00:15
El Duran cubates al cap es un inutil que si no fos perque es un infiltat pepona (ajudant als seus pepons) a ciu, seria un personatge tant inutil que els espanyols li llançarien tots els cubates al cap de tot un bar sencer.

Duran aviat se t'acavara el xollo pallus!!!

FEU EL VOSTRE COMENTARI



Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Resultats
Eleccions Municipals 2011


- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: