• 07ago
    Categories: CiuBadia Comments: 3

    El passat dissabte 31 de juliol es va celebrar una assemblea extraordinària per dur a terme un canvi de junta  executiva de l’agrupació de Convergència Democràtica de Badia del Vallès. ES va aprovar per unanimitat la candidatura encapçala per mi com a president, i que configura un gran equip: un equip amb persones entusiastes i amb moltes ganes de treballar i continuar el gran treball que s’ha fet des de Convergència durant tots aquests anys, però especialment volem esforçar-nos en continuar la línia de treball iniciada per la nostra fins ara cap de llista i regidora des de 2007 Marta Figueras. Tinc la sort de poder comptar amb l’experiència i seny de la Dolors Sala com a sots presidenta de la junta; amb l’energia i gran capacitat de treball de la Carme Mateu, que s’incorpora a la junta assumint el càrrec de secretària i cap d’organització de l’agrupació; en Manel Rodríguez continua sent el responsable de la tresoreria de l’agrupació; i incorporem al Josep Vidal com a vocal de la junta executiva. A més de tot això, comptem amb l’Àngel Valiente, responsable de premsa i comunicació de l’agrupació des de principis d’any i, evidentment, comptem amb la Marta Figueras com a portaveu de la mateixa. I lògicament, comptem també amb tots els militants i simpatitzants que fan tot això possible.

    Volem una Badia millor, amb una millor gestió, amb un millor manteniment, una Badia que miri cap endavant, cap el futur. Creiem que la nostra aportació és essencial per aconseguir-ho, sabem que estem fent una gran feina i ens esforçarem al màxim per assolir els nostres objectius. Així que molts ànims a tots, i endavant!

    José Luis del Corral

3 Responses

WP_Floristica
  • Josep Àlvarez Says:

    Molts ànims a aquesta nova junta que ha de tirar endavant el nostre projecte a Ciutat-Badia, jo em pensava que era dur militar a l’Hospitalet fins que vaig anar al vostre municipi i vaig veure la feina tan feixuga que feu allà…
    Ara el nostre col·lectiu comença a creixer també a Badia, CDC i CIU estan travessant un bon moment i també a Badia farem bons resultats i bona feina.
    Marta per qualsevol cosa que necessiteu ja sabeu que podeu comptar amb mi i el meu suport el teniu sempre!!
    Molts ànims i endavant aquesta nova executiva amb més força que mai!!
    Una abraçada des de L’H!
    Josep

  • edmon Says:

    Endavant Marta i Carme.

  • admin Says:

    Moltes gràcies, Edmon i Josep, pels vostres ànims!

Deixa el teu comentari

Atenció: La moderació de comentaris està habilitada i pot retardar el teu comentari. No hi ha necessitat de tornar a enviar el seu comentari.