Esquerra recolza a la Plataforma Badalona es mou en defensa dels serveis públics

Miquel Estruch, durant la concentració

ERC al Ple i a la concentració a la plaça de la Vila es posiciona en defensa de l’estat de benestar

Ahir al Ple de Badalona es va aprovar la moció a instàncies de la Plataforma Badalona es mou en defensa dels serveis públics i recolzada amb els vots d’Esquerra Badalona, amb el vot del regidor Mateu Chalmeta, PSC i IC; amb les abstencions de PP i CiU. Així, Esquerra es posiciona en contra de les retallades socials que vol fer el Govern de CiU. La sanitat i l’educació són uns pilars bàsics de l’estat del benestar que no poden veure’s alterats substancialmente per les retallades pressupostàries ni molt menys de forma estructural com sembla indicar el capteniment de l’actual govern del país.

Miquel Estruch considera que “la prioritat ha de ser retallar el dèficit fiscal del nostre país, però el Govern bipartit, de moment, prefereix més retallar els impostos als més rics que no pas salvaguardar els dos pilars de l’ estat de benestar, la salut i l’educació, aplicant tisorades lineals que afecten als serveis públics bàsics”.

Des d’Esquerra recordem que en aquests moments estan pendent de que comencin les obres de les noves escoles Lola Anglada i Bufala II, i el Govern es nega a donar una data concreta per al seu inici, malgrat les interpel·lacions directes del grup parlamentari d’Esquerra, i tot i que ja portaven mesos licitades.