Dilluns, 30 de maig del 2011

Opinió
Imprimeix Augmentar la font Mida de font normal Disminuir la font
Enviar un comentari
Ara torno

PSC i ERC, reincidents

ANTHONY GARNER

Ha passat una setmana de les eleccions i els que estaven desorientats continuen perduts. La situació del PSC i d'ERC és alarmant. Ho és en el sentit que, si els partits polítics estan fets per a la representació dels ciutadans, estem parlant de dos partits que no només no saben veure què està passant a la societat, sinó ni tan sols en el seu propi partit. Ja estaven desorientats fa mig any, quan tots dos es van fotre una solemne patacada a les urnes de les eleccions al Parlament. I ara estan encara més perduts que llavors perquè tant un com l'altre no van tenir cap ocurrència més brillant que ajornar qualsevol decisió o revisió del seu missatge i del lideratge fins passades les eleccions municipals que en aquell moment eren a la distància sideral de sis mesos vista. La gran reflexió que van ser capaços de fer els seus dirigents va ser: no prenguem decisions, ni dràstiques ni subtils, perquè això podria desorientar els nostres electors en les properes municipals. Com si els electors, els seus i en general, no fossin res més que una colla de ximples. Com que no ho són, almenys no tant com ells, fa una setmana han tornat a rebolcar el PSC i ERC. Ara sí que ja diuen que prendran decisions més dràstiques i fins i tot alguns d'uns i altres parlen de refundació. Quina feinada tenen. I sembla que continuen sense entendre res de res ni saben assumir responsabilitats de veritat, ja que alguns dels que han conduït els partits respectius a la deriva actual encara es postulen com a nous líders de futur. No sembla que en els pròxims dies o setmanes millorin els símptomes que el PSC i ERC entenguin què els passa i, el que és pitjor, que recuperin la connexió amb la realitat que els envolta. Si haguessin entès alguna cosa últimament, per exemple, no haurien centrat la campanya de les municipals en la crítica a la política d'austeritat que CiU està aplicant a la Generalitat. La gent deu entendre que retallar és el que toca i que fer-ho pot semblar impopular però és assenyat. Fins i tot en això el PSC i ERC han ajudat CiU a tenir bons resultats en les municipals.

Darrera actualització ( Dilluns, 30 de maig del 2011 02:00 )
Publicat a
  • Avui 30-05-2011 Pàgina 2

Desar aquesta pàgina a:

Google! Digg! Reddit! Del.icio.us! Mixx! Live! Technorati! StumbleUpon! Simpy! Yahoo! Wikio Barrapunto.com webeame.net Meneame Twitter Facebook! La Tafanera

Comentaris

Escriure un comentari
Identificar-me. Si ja esteu registrats, abans d'enviar un comentari us heu d'identificar.
Registrar-me. Per opinar sobre aquesta notícia cal estar registrat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable donar-se d'alta en el registre del Grup Hermes i acceptar les Normes de Participació. No s'admetran registres incomplets ni comentaris que vulnerin els drets i l'honorabilitat de les persones.
El Grup Hermes no es responsabilitza dels comentaris fets pels usuaris ni els comparteix perquè enten que són responsabilitat exclusivament seva. Per aquest motiu tots els comentaris es veuran signats amb el nom, els cognoms i la població de llurs autors.
El Grup Hermes es reserva el dret de no publicar els comentaris que no s'ajustin a aquestes normes.
 

Canvi de municipi

Tenim 1.853 municipis amb continguts locals. Trieu-ne un:

Llista municipis

Enquesta

Enquesta: Té sentit que els ‘indignats’ mantinguin l’acampada a la plaça Catalunya?
Té sentit que els ‘indignats’ mantinguin l’acampada a la plaça Catalunya?
 

Més llegides

Tradueix-nos - Translate