Dilluns, 30 de maig de 2011 | 12:31
Vostè es troba a: Inici > Comunicació >

'Buenafuente' també s'acomiada de laSexta a final de temporada

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Andreu treballarà en nous projectes dins de la cadena
'Buenafuente' també s'acomiada de laSexta a final de temporada
Comunicació 25/05/2011 21:12
Buenafuente' diu adéu. Després de la marxa de 'Sé lo que hicisteis', un altre programa emblemàtic de laSexta desapareixerà de la graella a final de la temporada. No obstant això, Andreu Buenafuente, presentador de l'espai de referència del late night, es queda a la cadena per preparar un nou format.
Andreu Buenafuente00
El programa d'humor i entrevistes s'acomiada dels espectadors després de quatre temporades d'èxit a laSexta. Amb el tancament de la temporada, Andreu i els seus diuen així adéu després d'haver-se convertit en tot un símbol de la cadena i de la televisió a Espanya.

No obstant, això no és un adéu. Andreu Buenafuente, una de les estrelles de laSexta, continuarà lligat a la cadena ja que el presentador i showman està treballant ja en un nou format per a la propera temporada.

Andreu Buenafuente va fitxar per laSexta al juliol de 2007, i des de llavors el seu nom ha estat sinònim d'èxit. El seu primer programa, el 17 de setembre de 2007, es va convertir en la millor estrena de la cadena en la temporada amb un 9,6% i 793.000 espectadors.

Any rere any, el presentador ha aconseguit consolidar a una audiència fidel que cada nit ha seguit l'evolució de les seccions, els personatges mítics del programa i les fites viscudes en 'Buenafuente'.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1