Redacció osona.com | Actualitzat el 29/05/2011 a les 07:12h

El 9è Festival de Curtmetratges de Manlleu homenatjarà Vicente Aranda


 
De l’1 al 5 de juny es projectaran 65 curtmetratges dins de les categories d’Osona, Documental, Animació, Vídeo i Cinema.
Aquesta setmana s’ha presentat en roda de premsa el programa del 9è Festival de Curtmetratges de Manlleu, que tindrà lloc a la capital del Ter de l’1 al 5 de juny. En aquesta edició es projectaran 65 curtmetratges dins de les categories d’Osona, Documental, Animació, Vídeo i Cinema, procedents d’Alemanya, Àustria, Bèlgica, Canadà, Espanya, Estats Units, Finlàndia, França, Holanda, Itàlia, Luxemburg, Polònia, Regne Unit, República Txeca, Rússia, Suècia i Suïssa.

La inauguració del Festival, que tindrà lloc el dimecres 1 de juny a les 20 hores a l’Auditori Unnim de Manlleu, anirà a càrrec de Gerard Comajoan amb la presentació del seu nou curtmetratge “En cinco días”, protagonitzat per Montse Albàs i Jacob Valltremunt.

D’aquesta edició en destaca l’homenatge a Vicente Aranda, director català de cinema espanyol amb una llarga i reconeguda carrera, conegut per pel•lícules com Juana la Loca (2001), Carmen (2003) o Tirant lo blanc (2006). L’homenatge s’inclou dins de la cerimònia de cloenda del cicle, que tindrà lloc el diumenge 5 de juny a les 18 hores a l’Auditori Unnim, on es farà el lliurament de premis i es projectaran els curtmetratges guanyadors d’aquesta novena edició. La cerimònia de cloenda també inclourà l’actuació de Guillem Roma, membre del jurat d’aquesta edició, que presentarà el seu nou treball musical en directe.

A més, el 9è Festival de Curtmetratges de Manlleu inclourà tallers matinals d’animació; tallers de pixilació, adreçats als centres educatius on els nens i nenes es convertiran en protagonistes d’un curt d’animació; la presentació oficial del curtmetratge “Ere’s” de Josep Suriñach, realitzat en col•laboració amb el Festival de Curtmetratges de Manlleu i protagonitzat per Xavier Boada i Joan Crosas; i la segona edició del concurs de cançons per a videoclip en la qual, durant l’acte de cloenda del Festival, es projectarà la cançó “No me lo puedo creer” del grup musical Puntos Suspensivos, guanyadora de l’edició de l’any passat.

Dins el marc del Festival, la Sala d’exposicions de Can Patalarga acull, des del dia 7 de maig i fins al 5 de juny, la mostra “Stelae Bellum”, una col•lecció de figures de marxandatge de la cèlebre doble trilogia de George Lucas: Stars Wars.

Més informació i programa, al web del festival


Navega per les etiquetes

cinemafestivalcurtmetratge

Referències a Internet

Manlleu

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Resultats
Eleccions Municipals 2011
Enquesta
Per què creus que ha pujat la PxC?
      Vots emesos: 37
Edicions locals

L’alcalde i la sindicalista

Les relacions d’alcova es traslladen a l’Ajuntament.

Arxiu històric
Humor
Vés a: Patacada al Merma

Patacada al Merma

Nova entrega d'humor d'en Mandanga (imatge ampliada a dins de la notícia).



- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: