Redacció osona.com | Actualitzat el 31/05/2011 a les 08:34h

Setze projectes opten a la beca Segimon Serrallonga

La convocatòria de l’Ajuntament de Torelló va adreçada a ampliar els estudis a l’estranger.

En un acte que tindrà lloc a la sala de plens de l’Ajuntament de Torelló, aquest dissabte 4 de juny, a les 12 del migdia, es farà públic el veredicte de la quarta edició de la beca Segimon Serrallonga d’ampliació d’estudis en universitats estrangeres per al curs acadèmic 2011-2012. Aquesta beca és organitzada per l’Ajuntament de Torelló, que compta amb la col•laboració de l’Aula Segimon Serrallonga de la UVic i de la Xarxa Vives d’Universitats, en tasques d’assessorament i difusió.

L’any 2006, l’Ajuntament de Torelló va nomenar fill predilecte del municipi l’escriptor i professor Segimon Serrallonga, i va acordar d’instituir ­-en memòria seva- una beca d’ampliació d’estudis superiors a l’estranger en les àrees d’Humanitats, Arts, Ciències Socials i Ciències de l’Educació.

La convocatòria s’adreça a persones titulades o a estudiants de darrer any d’una titulació de les àrees d’Humanitats, Arts, Ciències Socials i Ciències de l’Educació, que hagin cursat o cursin els estudis en alguna universitat o en algun centre d’educació superior dels Països Catalans. En aquesta edició, a la convocatòria s’hi ha presentat 16 projectes, de llicenciats en matèries com ara Belles Arts, Publicitat i Relacions Públiques, Geografia, Administració i direcció d’empreses i dret, Psicologia, Filologia Anglesa, Ciències polítiques i de l’Administració, Publicitat i Relacions Públiques, Humanitats, Música, Sociologia, o Arquitectura.

La dotació de la beca és de 15.000 € i va destinada a cobrir el desplaçament, la matrícula i les despeses d’instal•lació, allotjament i manutenció.

Referències a Internet

Segimon Serrallonga

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Resultats
Eleccions Municipals 2011
Enquesta
Per què creus que ha pujat la PxC?
      Vots emesos: 77
Edicions locals
Vés a: Pedro Chumillas: «¡Toma Mou!»

Pedro Chumillas: «¡Toma Mou!»

El diputat i cap de llista del PP a Vic, un consumat antimadridista.

Arxiu històric
Humor
Vés a: Patacada al Merma

Patacada al Merma

Nova entrega d'humor d'en Mandanga (imatge ampliada a dins de la notícia).



- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: