Esteu aquí: Inici Notícies Sudrie i Ledesma s'imposen al Half Challenge

Sudrie i Ledesma s'imposen al Half Challenge

— arxivat sota:

El campió del món Sylvain Sudrie ha tornat a guanyar el Half Challenge Costa de Barcelona-Maresme, revalidant així el títol aconseguit l'any passat. Ha marcat un temps de 3 hores 47 minuts i 39 segons.

El guanyador del Half Challenge, Sylvain Sudrie

Sudrie ha destacat que aquesta prova ja és una referència a nivell internacional.

Per darrera seu, han quedat Hervé Fauré, a 1 minut 49 segons, i Martin Jensen, a 2 minuts 13 segons.

En categoria femenina, la lleidatana Eva Ledesma ha estat la primera triatleta en creuar la línia d'arribada. Ha vençut amb un temps de  4 hores 19 minuts i 9 segons. Per darrera seu, i a més de 4 minuts han quedat Lou Collins i Delfine Pelletier, segona i tercera respectivament.

Ledesma comentava que durant part de la cursa no s'ha sentit còmoda, sobretot en la bicicleta, com ho havia estat a Fuerteventura. La tercera classificada va comentar que en el circuit de natació s'havia desviat en el recorregut.

En total els triatletes van nadar 1.900 metres davant de la platja de Calella, van fer 90 kilòmetres en bicicleta per la Nacional 2 en dues voltes entre Calella i Mataró, i van fer una cursa a peu de 21 kilòmetres entre Calella i Santa Susanna, amb final a la ciutat- seu de la competició esportiva.

La prova, amb més de 1.200 triatletes, es va disputar en un dia molt assolellat, on també en certs moments va bufar vent.

Durant tot el matí la Nacional 2, entre Calella i Mataró, ha estat tallada al trànsit rodat i durant aquestes hores la C-32 ha estat lliure de peatge per als conductors.

Pel que fa al Team Calella Triathlon, l'equip femení de relleus ha estat el millor del Half Challenge. També Anna Rovira ha estat primera de la seva categoria, la de triatletes de 30 a 35 anys.

El Team Calella Triathlon també ha estat l'equip amb més finishers, concretament amb 64. Per relleus, en categoria mixta, el Team Calella ha estat tercer.