Dimarts, 31 de maig de 2011 | 12:33
Vostè es troba a: Inici > Municipis >

Jordi Sevilla, en la tornada dels esmorzars de la Fundación Democracia y Gobierno Local

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
L'ex ministre explicarà solucions globals per crisis locals
Jordi Sevilla, en la tornada dels esmorzars de la Fundación Democracia y Gobierno Local
30/05/2011 12:49
jordisevilla
L'ex ministre de Administracions Públiques del Govern d'Espanya, Jordi Sevilla, oferirà la conferència Crisi local, solució global, en la tornada dels esmorzars de la Fundación Gobierno y Democracia, un cop han passat les eleccions municipals.
L’esmorzar, en què col•laboren l’agència Servimedia, el diari gratuït 20 minutos i el digital PressDigital, se celebrarà el proper dijous, 2 de juny, de 09:00 a 10.15 hores, en la Sala Cibeles de l'Hotel Villa Real (Plaza de las Cortes, 10 - Madrid).

L'acte serà presentat per Manuel Villoria, catedràtic de Ciència Política i de la Administració, de la Universitat Rey Juan Carlos, i també hi assistirà Antoni Fogué, president de la Diputació de Barcelona.

La Fundació Democràcia i Govern Local

La Fundación Democracia y Gobierno Local és una entitat constituïda en maig de 2002 per iniciativa de la Diputació de Barcelona. La seva finalitat és contribuir i donar soport a tot tipus d'actuacions i iniciatives per al coneixement, l'estudi, la difusió i l'assessorament en matèria de règim local. A la vegada, ha estat concebuda com a lloc de trobada i d'intercanvi, en el qual les diputacions, els cabildos i els consells puguin posar en comú les seves experiències i coordinar esforços per afavorir el desenvolupament de les seves funcions de cooperació i assistència a les entitats locals.

Actualment, el seu Patronat està integrat por la Diputació de Barcelona, Deputación de A Coruña, Diputación de Alicante/Alacant, Diputación de Badajoz, Diputación de Cáceres, Diputació de Girona, Cabildo Insular de Gran Canaria, Diputación de Granada, Diputación de Huesca, Deputación de Lugo, Consell Insular de Mallorca, Consell Insular de Menorca, Deputación de Ourense, Deputación de Pontevedra, Diputación de Sevilla, Cabildo Insular de Tenerife. Diputación de Toledo i Diputación de Zaragoza.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1