Dimarts, 31 de maig de 2011 | 12:24
Vostè es troba a: Inici > Política >

Ridao vol anar amb ICV a les generals

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Aposta per reconstruir ERC mirant a l'esquerra i no al nacionalisme
Ridao vol anar amb ICV a les generals
26/05/2011 12:23
9ridao
El secretari general d’ERC, Joan Ridao, s’ha mostrat partidari de formar una coalició per anar a les eleccions generals al Congrés dels Diputats amb Iniciativa. Assegura que n’ha parlat amb Herrera i altres dirigents d’ICV.
Ridao ha emmarcat aquesta proposta en l’intent de construir, partint de la derrota del passat diumenge, “una ERC àmplia, que pesqui en les aigües del peix gros, que és el PSC".

Per al secretari general, que no ha descartat seguir ocupant un càrrec important malgrat les dues derrotes, ha afirmat que el partit ha de debatre si “té la vocació de ser un partit de govern i de majories; d’ampli espectre”. En cas que fos així, voldria dir “aprofitar la desorientació i el naufragi del PSC”, ja que al seu parer ERC no ha de buscar substituir CiU sinó els socialistes.

Ridao ha apuntat noms que poden ser importants en el futur i ha reconegut tenir la impressió que Oriol Junqueras vol liderar el partit després del Congrés.

El portaveu republicà al Congrés dels Diputats ha criticat l’estratègia de Portabella a l’Ajuntament, i s’ha mostrat contrari a aquest tipus de pactes, en especial amb depèn de quins personatges: “Tenia els meus dubtes i les meves reserves sobre Laporta i, veient els resultats, la fórmula no ha estat un èxit”, ha sentenciat.
jo
26/05/2011
¿Cuando terminaran de tocar teclas por aferrarse a una estrategia totalmente equivocada?
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1