Dimecres, 1 de juny de 2011 | 12:29
Vostè es troba a: Inici > Comunicació >

De la Morena, sobre Paco González, Pepe Domingo i Lama: "Van marxar per diners"

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Reparteix culpes en una entrevista
De la Morena, sobre Paco González, Pepe Domingo i Lama: "Van marxar per diners"
31/05/2011 17:52
9de-la-bruna
José Ramón de la Morena ha parlat. Ho fa un mite de la ràdio, partidaris i detractors a milers. No calla res, i assegura que Paco González i la resta van marxar per diners de la Ser a la Cope.
Per a De la Morena no hi ha dubtes: van marxar per diners. "Això no m'ho pot negar ningú perquè estem falsejant, estem fent un fariseisme i estem enganyant a la gent", ha assegurat en una entrevista a Punto de Encuentro Complutense.

Assegura que "la gent ha marxat perquè ha volgut, perquè ha dit estem on volem estar (en referència a l'eslògan de la Cope)". Afegeix que es considera encara amic de Paco González, però que fa temps que no parla amb ell, des de l'enterrament de Paco Barrero, on tots dos es van desitjar sort en el futur.

De la Morena reparteix culpes. Afirma que no va entendre el comportament de Paco González quan la direcció de la Ser els van fer la proposta del Mundial, ni tampoc quan va demanar que, a canvi d'acceptar-la, es perdonés la sanció d'un mes de feina i sou per a Jorge Hevia. "Però clar, el que havia fet Hevia era emborratxar-se en antena, no és una bobada", sentència.

I tampoc té precisament bones paraules quan parla de Manolo Lama, de qui assegura que està darrere de la fugida de professionals de la Ser a la Cope. "En 2009 ja van estar prop d'anar-se'n, tot ho movia Lama", assegura

L'EGM

Respecte a l'EGM, on han baixat els esports de la Ser, apunta que "ens ha fotut" i demana temps per "plantar" un altre arbre. I treu pit: "¿La Cope és líder d'alguna cosa? Que jo sàpiga, encara no és líder de res. Ho pot ser el dia de demà? Doncs potser. Ara com ara no és líder de res".
antonio
01/06/2011
sr De la Morena, ¿usted por que trabaja?. Se fueron al igual que de aqui marcho Figo y otros muchos que resulta que trabajan para ganarse la vida.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1