Dimecres, 1 de juny de 2011 | 12:22
Vostè es troba a: Inici > Comunicació >

El Hormiguero desembarca en Antena 3

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Planeta confirma el fitxatge de Pablo Motos i el seu equip
El Hormiguero desembarca en Antena 3
24/05/2011 18:44
Pablo Motos, Trancas i Barrancas: El Formiguer
EP.- Després de la inesperada sortida de Cuatro de dues dels seus vaixells almirall, 'El Hormiguero' i 'Tonterías las justas', la pregunta obligada era ara on recalaran els dos espais. I la resposta és que, com tot apuntava la tarda del dilluns, Antena 3 ha adoptat a Trancas i Barrancas i ha fitxat a Pablo Motos com a presentador de la cadena.
Antena 3 ha confirmat aquest dimarts el seu acord amb la productora '7 y acción', creada pel propi Pablo Motos i Jorge Salvador, per emetre a partir de la propera temporada El Hormiguero després de trencar el programa el dilluns la seva col·laboració amb Cuatro.

En un comunicat, la cadena de Planeta ha explicat que l'acord inclou, a més, "l'obertura d'una línia de col·laboració amb la productora per a l'engegada de diferents projectes televisius en la família de canals de la cadena".

Pablo Motos es porta al seu habitual equip de col·laboradors

Així mateix, Antena 3 ha tancat també el fitxatge de Pablo Motos com a presentador de cadena, "un dels millors comunicadors de l'actual panorama audiovisual", mentre que amb l'adquisició del Hormiguero "reafirma la seva aposta per l'entreteniment intel·ligent, sa i de qualitat".

El programa, que arribarà a la cadena al setembre conduït per Motos i amb el seu habitual equip de col·laboradors, "tornarà carregat de sorpreses en la seva nova etapa i es mantindrà fidel a la fórmula que ho ha convertit en un dels espais televisius de major èxit, originalitat i notorietat dels últims anys".

L'anunci de la marxa del Hormiguero i Pablo Motos a la cadena de Planeta, màxim rival de Mediaset Espanya, es produeix tan sols un dia després que la productora del conegut presentador i Cuatro decidissin posar fi a la seva col·laboració per desacords econòmics.

El Hormiguero surt de Cuatro per "divergències econòmiques"

En un breu comunicat, la cadena va informar que "Cuatro ha aconseguit aquesta tarda un acord amb 7 y acción per tancar al final d'aquesta temporada la seva col·laboració" per a la producció dels espais presentats per Pablo Motos i Florentino Fernández respectivament.

Així mateix, l'excadena de Sogecable també va reconèixer que "les divergències econòmiques" han provocat la sortida dels dos programes d'entreteniment, encara que la decisió va ser "adoptada de comú acord entre cadena i productora".

El Hormiguero, presentat i dirigit per Motos, és un programa de l'access prevalgui estafi que compta amb les dicharacheras Trancas i Barrancas com a protagonistes i una varietat de seccions com l'art al bèstia de l'Home de Negre, els consells d'Elsa Punset, l'humor de Jandro o la màgia de Luis Piedrahita, entre unes altres.

Per la seva banda, Tonterías las justas, conduït per Florentino Fernández, i a l'espera d'una nova ubicació, es va convertir al primer programa de televisió nacional a superar el milió d'amics en Facebook i té la paròdia i la imitació com els seus senyals d'identitat en les sobretaules.

L'anunci del comiat els dos espais de Cuatro es produeix després que un altre programa emblemàtic com Sé lo que hicisteis, en aquest cas de laSexta, abandonés divendres passat la graella després de cinc temporades ininterrompudes.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1