Dimecres, 1 de juny de 2011 | 12:35
Vostè es troba a: Inici > Municipis >

Històries de vins i vinagres al Museu Ca n’Ortadó

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Cerdanyola
Històries de vins i vinagres al Museu Ca n’Ortadó
26/05/2011 13:29
Històries de vins i vinagres al Museu Ca n’Ortadó
El diumenge 5 de juny al jardí del Museu Ca n’Ortadó es farà l’activitat Històries de vins i vinagres, que forma part del programa Vinya i vi a Collserola. L’activitat està organitzada conjuntament entre el Consorci del Parc de Collserola i els Ajuntaments de Cerdanyola, Sant Cugat i Barcelona a través dels seus museus i del centre d’interpretació de Can Coll i de la Masia de Calopa.
A Ca n’Ortadó l’activitat, que es fa en col•laboració amb la Bodega Costa i Espai Vi, començarà a les 11.30 h amb una xerrada sobre la vinya i el vi a Cerdanyola des de l’antiguitat fins avui per Jaume Costa. Posteriorment l’enòleg Lluís Ariza explicarà les principals variants de raïm i marques de vins del país i respondrà a les qüestions pràctiques que li plantegin els assistents. Després es farà un tast de vi i s’acabarà amb un taller de vins aromàtics.

El programa, que va néixer amb l’objectiu de divulgar un dels principals conreus i productes del nostre territori, va començar el passat 8 de maig a Can Coll amb visites a la vinya i un taller d’embotellar vi i s’acabarà el diumenge 12 de juny a Sant Cugat amb una visita al celler cooperatiu que estan restaurant.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1