Dimecres, 1 de juny de 2011 | 12:37
Vostè es troba a: Inici > Esports >

Puyol passa aquest dimecres pel quiròfan

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Per resoldre els problemes del genoll
Puyol passa aquest dimecres pel quiròfan
Esports 30/05/2011 19:32
EP.- El defensa i capità del FC Barcelona, Carles Puyol, serà intervingut quirúrgicament aquest dimecres en la Clínica Quirón, a partir de les 14.00 hores, per resoldre les molèsties que arrossega en el genoll esquerre i que li han impedit jugar amb regularitat en 2011.
9Carles Puyol en roda de premsa
El central porta arrossegant problemes físics en aquesta zona des de fa diversos mesos, després que se li diagnostiqués a l'inici de l'any una tendinopatia en el vast extern del genoll esquerre després de lesionar-se durant un partit amb el Racing de Santander.

Malgrat aquestes molèsties, l'internacional va reaparèixer en el partit de lliga amb el Reial Madrid, però no va poder acabar els 90 minuts  per una contractura en els isquiotibials i tampoc va ser de la partida a la final de la Copa del Rei.

Puyol va tornar a jugar la gairebé totalitat de les semifinals de la Lliga de Campions davant el conjunt blanc, però, no obstant això, Pep Guardiola el va deixar a la banqueta a la final del passat dissabte davant el Manchester United, per treure'l als instants finals.

Després de l'operació, els doctors Ricard Pruna i Ramon Cugat atendran als mitjans en roda de premsa a la sala de premsa Ricard Maxenchs del Camp Nou, segons ha informat el club.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1