Dijous, 2 de juny de 2011 | 12:20
Vostè es troba a: Inici > Política >

Boicot del PP a la reunió de Sanitat que abordarà la 'crisi del cogombre'

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Els consellers d'autonomies populars no acudiran
Boicot del PP a la reunió de Sanitat que abordarà la 'crisi del cogombre'
02/06/2011 10:50
9pajin
Des que es confirmessin els resultats del 22-M, el PP dóna per mort al Govern central, obviant que si no hi ha sorpreses encara queden deu mesos per a les generals. Una prova d'això és el boicot de les autonomies populars a la reunió del Consell Interterritorial del Sistema Nacional de Salut.
Aquest òrgan interterritorial ha estat convocat per a aquest dijous per la ministra de Sanitat, Leire Pajín, amb l'objectiu d'abordar la gestió de l'anomenada "crisi del cogombre".

No obstant això, els consellers autonòmics de Sanitat de la majoria de les comunitats governades pel Partit Popular exigeixen a Pajín que ajorni la reunió del consell fins que es conformin els nous governs després de les eleccions, advertint que, de no fer-ho, no acudiran a la reunió.

Els consellers de Galícia, Madrid, Comunitat Valenciana i Castella i Lleó han estat els primers a confirmar la seva absència a la reunió en cas que no hi hagi ajornament, i així l'hi han fet saber per carta a la ministra del ram. Per la seva banda, els consellers de Múrcia i La Rioja no han pres una decisió sobre aquest tema.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1