Dimarts, 31 de maig de 2011 | 12:42
Vostè es troba a: Inici > Esports >

L'handbol s'afegeix a la festa de títols blaugrana

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
El Barça guanya al Ciudad Real (27-24) i aconsegueix la seva vuitena corona continental
L'handbol s'afegeix a la festa de títols blaugrana
Esports 29/05/2011 21:03
L'handbol blaugrana també ha arribat a dalt de tot. S'han coronat campions d'Europa, el dia després de l'explosió d'entusiasme amb el futbol. Dues setmanes després de guanyar la Lliga, l'equip que dirigeix Xavi Pascual ha guanyat a Colònia la Lliga de Campions en una final emocionant davant el Ciudad Real (27-24).
handbol
El conjunt blaugrana, que ja s'ha marxat al descans amb un avantatge de quatre punts (14-10), ha tingut al seu heroi en el porter bosnià Danjel Saric, que ha desesperat als castellans amb els seves 22 parades.

Mai, fins ara, el club havia guanyat la Copa d'Europa de futbol i handbol en el mateix any. Si fa dues setmanes tots dos conquistaven, amb sol tres dies de diferència, les seves respectives Lligues, menys de 24 hores després que Guardiola, Messi, Iniesta, Xavi i companyia collissin la seva quarta corona continental, el rei de l'handbol mundial els ha seguit els passos també, celebrant el seu vuitè títol europeu.

Malgrat que Hombrados, el excel.lent porter del Ciutat Real, ha mantingut en el marc rival l'extraordinari nivell de la semifinal, el Barça s'ha mantingut ferm en tot el partit i no ha cessat en els seus atacs fins a assegurar el triomf.  És un regal de comiat per a Iker Romero, que s'acomiada amb un doblet després de vuit temporades en el Barça.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1