Política

 

1177

0014

01 / 06 / 2011

"A Catalunya és molt difícil fer-se empresari"

Un emprenedor assegura que "la Generalitat ens tracta a patades"

Enviar Imprimir Votar Imatges Vídeos Disminuir lletra Augmentar lletra

Vídeos

Tancar
 
 

L'empresari Alfredo Tercero -de l'empresa duplex, dedicada a comunicacions- denuncia en declaracions a e-notícies que "a Catalunya és molt difícil fer-se empresari". "La Generalitat ens tracta a patades", insisteix.

Tercero és un dels autònoms que, aquest dimecres, s'ha manifestat davant del Parlament de Catalunya per reclamar al Govern que pagui els ajuts a emprenedors compromesos en el marc del programa Inicia.

L'empresari denuncia que "els companys que han creat empreses al País Basc han tingut tot tipus d'ajuda", però que "aquí és impossible". "He tret una persona de l'atur i en volia treure una altra -afegeix-, però és impossible". "No m'estranya que hagi emprenedors que marxen a Canàries o al País Basc", prossegueix.

Com altres emprenedors revela també que el programa Inicia, que intenta afavorir la posada en marxa de negocis, "continuen fent plans empresarials i tramitant ajudes" malgrat que la Generalitat "no té disponibilitats pressupostàries".

 

Facebook

Twitter

Menéame

Digg

Barrapunto

Del.icio.us

Fresqui

Blinklist

Tafanera

 
url curta
http://tinyurl.com/3rdca3a

14 comentaris

#12 sulfuro sulfuro, Barcelona. 02/06/2011 · 20:59

 

Valorar

Positiu Negatiu

Los afanes nacional identitarios y el laberinto de disposiciones legislativas en que tienen que moverse los sufrido empresarios contribuyen a que la Cataluña que antes era un atractivo para el inversor ahora sea repelente.

-1

. .

#11 millón, Barcelona. 01/06/2011 · 23:20

 

Valorar

Positiu Negatiu

Les subvencions per recerca, estan fetes pels caçasubvencions. Els terminis i les condicions son quasi impossibles. Però les que dóna l'Estat, per exemple PROFIT, per als catalans son quasi impossibles. Jo ho vaig intentar amb un projecte molt atractiu per qualsevol estat i m'ho van denegar.

3

. .

#10 Diderot, Gandesa. 01/06/2011 · 19:04

 

Valorar

Positiu Negatiu

Dues coses. 1) Durant 8 anys han manat les esquerres i aquests només creuen en el treball estatal i no en l'empresa privada. Això encara pesa 2) No s'han de donar ajuts per constituïr una empresa sinó que s'han de fer deduccions. Ex: no pagar impostos fins no tenir beneficis o al cap de dos anys.

9

. .

#9 emilio, a. 01/06/2011 · 18:45

 

Valorar

Positiu Negatiu

los beneficios cuando empiezas a montar un negocio son tan pequeños que cuando tienes en cuenta los impuestos te das cuenta que mas vale quedarse sin hacer nada nuevo.

7

. .

#8 Patateta, Horta. 01/06/2011 · 18:43

 

Valorar

Positiu Negatiu

La Generalitat us tracta a patades perquè no hi ha ni un euro. El tripartit ha deixa la caixa buida i un deficit de 7000milions, l'Estat no paga, ens obliga a retallar i alhora ens espolia 20.000 milions cada any. A Euskadi no tenen el bunyol de finançament que tenim aquí.

13

. .
 
El temps
Top 10 Cinema
Ariel Santamaria

Aventures, Acció, Fantàstic

Thor

Kenneth Branagh

Ariel Santamaria

Esport, Documental, Biogràfic

Senna

Asif Kapadia

Ariel Santamaria

Familiar, Animación, Fantástico

Gnomeo y Julieta

Kelly Asbury

e-noticies

© Copyright e-noticies.com · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font
Crèdits: Desenvolupament Hispanetwork · Disseny Ochionet

Notícies en català · Notícies en castellà

e-notícies - Notícies Política - "A Catalunya és molt difícil fer-se empresari"

Capital de la Cultura Catalana Agència de Qualitat d'Internet Ben Mirat


  Amb el suport de
Generalitat de Catalunya