Divendres, 3 de juny de 2011 | 12:27
Vostè es troba a: Inici > RSC >

Cofidis s'uneix al grup de patrocinadors de l'equip paralímpic espanyol

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
De cara a Londres 2012
Cofidis s'uneix al grup de patrocinadors de l'equip paralímpic espanyol
25/05/2011 13:49
Cofidis directiva equip paralímpic espanyol
EP.- El director general de Cofidis Espanya, Juan Sitges, i el president del Comitè Paralímpic Español, Miguel Carballeda, han signat aquest dimarts, en presència del secretari d'Estat per a l'Esport, Albert Soler, l'acord pel qual l'empresa s'uneix al grup de patrocinadors de cara als Jocs de Londres 2012.
"És un plaer signar aquest tipus d'acords, ja que ajuden a l'esport paralímpic espanyol a fer un pas endavant en aquests temps tan difícils", va assenyalar Miguel Carballeda.

A més, en l'acte també va participar el president de la Real Federació Espanyola de Ciclisme, Juan Carlos Castaño, ja que mitjançant aquest acord, Cofidis serà a partir d'ara el patrocinador de l'Equip Paralímpic Español de Ciclisme. A l'acte han acudit també els ciclistes paralímpics Raquel Acinas, Maurice Eckhard i César Neira.

Mitjançant aquest acord, Cofidis i les seves aportacions permetran als esportistes paralímpics espanyols comptar amb els mitjans necessaris per al seu entrenament de cara a una cita tan transcendental com els Jocs de Londres 2012.

D'aquesta manera, l'empresa especialitzada als crèdits telefònics s'uneix a marques de la talla d'El Corte Inglés, Liberty Segurs o Iberdrola, com a part del grup de patrocinadors privats del pla de Suport a l'Esport Objectiu Paralímpic (ADOP).
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1