Divendres, 3 de juny de 2011 | 12:28
Vostè es troba a: Inici > Societat >

Enfrontament entre els dos gurús francesos de les dietes

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter

Recentment ambdues fórmules per aprimar han estat qualificades com a perilloses

Enfrontament entre els dos gurús francesos de les dietes

Societat 31/05/2011 11:22

El  passat mes de novembre, tant la dieta Dukan com la Cohen, al costat d'altres 13 dietes famoses, van acabar en la llista de dietes perilloses publicada per l'Anses, l'Agència de Seguretat Sanitària de l'Alimentació, per les seves suposades capacitats adelgazantes i pels perills per a la salut, deguts a l'excés de proteïnes i lípids i a la manca de vitamines i fibres.

dietes
Cal recordar que Pierre Dukan s'ha convertit en famós gràcies a que la seva dieta ha estat posat de moda per "celebrities" de la talla de Jennifer López, Penélope Cruz i Gisele Bünchen, que una vegada descoberta la seva dieta miracle, s'haurien convertit en devotes seguidores.

Malgrat tot l'entrevista publicada per la revista "French Health Magazine" és la que ha provocat un gran enfrontament entre els dos gurús francesos de les dietes, Pierre Dujan i Jean-Michel Cohen.

Dukan ha portat als tribunals al seu col·lega Jean-Michel Cohen perquè aquest va ratllar de "fantasiosa i perillosa" la dieta hiperprotéica inventada per Dukan acusant-la d'augmentar "el colesterol i causar possibles problemes cardíacs i càncer de mama".

A més en la polèmica entrevista de Cohen, el nutricionista va convidar a aquells que vulguin perdre pes a fer exercici físic regular i a seguir el seu règim alimentós, en el qual es menja de tot atenint-se a quatre esquemes calòrics que van des de les 900 a les 1600 calories al dia.


 
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1