Divendres, 3 de juny de 2011 | 12:20
Vostè es troba a: Inici > Política >

Artur ja sap el que vol Alícia

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Camacho vol tancar ambaixades i reduir despesa sanitària
Artur ja sap el que vol Alícia
02/06/2011 11:28
9mas-camacho
Artur ja sap el que vol Alícia. La presidenta del PP de Catalunya ha posat les seves condicions per avalar els pressupostos de 2011: vol que es tanquin les delegacions de la Generalitat arreu del món i reduir despesa farmacèutica.
Tot, amb l’objectiu de reduir encara més els comptes. “Nosaltres no tenim perquè mantenir unes despeses i unes ambaixades a llocs com Nova York o com a París que suposen una gran despesa pública. Evidentment jo les tancaria i les reordenaria a les oficines del COPCA i en aquelles oficines que permetin captar inversió pels productes catalans”, ha dit en una entrevista a Catalunya Ràdio.

Pel que fa a la despesa sanitària, la líder popular ha apostat per reduir despeses farmacèutiques amb la utilització de medicaments genèrics i de baix cost als hospitals.

Aquest dimecres, i aprofitant el Ple del Parlament, el president de la Generalitat, Artur Mas, es va reunir per separat amb Camacho i Puigcercós. El president del grup parlamentari socialista, Joaquim Nadal, va donar per fet que serà el PPC qui finalment permetrà que els pressupostos tirin endavant.

No obstant això, el ‘sí’ del diputat no adscrit Joan Laporta als comptes ha obert una nova porta al Govern de CiU, ja que amb aquest vot també li valdria l’abstenció d’ERC.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1