Divendres, 3 de juny de 2011 | 12:20
Vostè es troba a: Inici > Comunicació >

Un fotògraf mostra fins a quatre ferides de porrades dels Mossos

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Durant el desallotjament a plaça Catalunya
Un fotògraf mostra fins a quatre ferides de porrades dels Mossos
02/06/2011 18:58
9fotografo-ferit
CatalunyaPress.- Ni una, ni dos, ni tres. Fins a quatre cops de porra presenta el fotògraf J. B., que divendres passat 27 de maig va cobrir la ‘neteja' de la plaça de Catalunya per part dels Mossos d'esquadra.
Tant el Col•legi de Periodistes de Catalunya (CPC) com el Sindicat de Periodistes de Catalunya (SPC) van denunciar agressions dels cossos de seguretat a almenys tres periodistes a pesar que estaven degudament identificats amb braçalets. Aquestes imatges, a les que ha tingut accès CatalunyaPress, demostren que alguns agents no van fer distinció amb els informadors.

En un comunicat, la institució va recordar que els periodistes treballen per garantir el dret fonamental de la ciutadania a rebre una informació lliure, i que fruit d'incidents similars es va acordar l'ús de símbols identificatius que, en aquesta ocasió, no es vab respectar del tot.

Es tracta d'una prova més de la repressió duta a terme pels Mossos dirigits pel conseller Puig, qui en les últimes hores ha rebut crítiques generalitzades al Parlament. A més, la Federació d'Associacions de Veïns de Barcelona (FAVB) ha posat en circulació un manifest per demanar la seva dimissió.

El Síndic de Greuges i el Consell d'Europa també han obert investigacions sobre l'actuació de la policia catalana.
Josep Soriano i Lucaya
03/06/2011
ES UNA VERGONYA QUE LA POLICIA AUTONOMÌCA TRACTI AIXI ALS CIUTADANS QUE VIUEN I TRABALLEN O NO ...I ESPECIALMENT ALS INFORMADOR...JA SIGUIN GRÀFICS CON A PERIODISTES.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1