Divendres, 3 de juny de 2011 | 12:02
Vostè es troba a: Inici > Política >

Una escola de "doble velocitat"

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Rigau reconeix que elimina la sisena hora per la retallada pressupostària
Una escola de "doble velocitat"
02/06/2011 11:50
9rigau-font
EP.- El diputat del PSC Daniel Font ha acusat a la consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, de fomentar una "doble velocitat" entre l'escola pública i concertada en haver eliminat la 'sisena hora' a la primera.
En una interpel·lació al ple del Parlament, el socialista ha demanat a la consellera que reconsideri aquesta eliminació perquè els resultats educatius des de la posada en marxa de la sisena hora "han estat excel·lents".

Ha acusat a Rigau de tirar per terra amb aquesta decisió els bons resultats que l'aplicació de la sisena hora ha aportat, i ha afegit que si la consellera té "la grandesa" de recapacitar, els socialistes estaran al seu costat.

La consellera ha respost que la intenció la seva intenció era la de revisar la sisena hora però que "les circumstàncies econòmiques han obligat a fer-ho d'una altra manera". Fins ara, Rigau havia apuntat a criteris docents per eliminar la sisena hora.

Ha explicat que amb els pocs recursos amb els que compta la conselleria han prioritzat escolaritzar a 12.000 alumnes de nivell postobligatori, en lloc de dedicar-los a pagar aquesta sisena hora.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1