Salvador Cot | Actualitzat el 01/06/2011 a les 23:59h

Anglada existeix?

Des del passat dia 22, Plataforma per Catalunya (PxC) disposa de 67 regidors a diversos ajuntaments d'aquest país, entre ells dos a L'Hospitalet de Llobregat, la segona ciutat de Catalunya. Tot això, amb molt poca cobertura mediàtica i a partir d'una campanya electoral relativament modesta. De fet, no hi ha cap mitjà que, per línia editorial, simpatitzi amb un partit basat en una xenofòbia esquemàtica i instintiva.

Per això sorprèn que el Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC) hagi emès un informe en el qual es fa una advertència indirecta als mitjans de comunicació en general en el sentit que "no haurien de convertir-se en altaveus amplificadors de les opcions clarament xenòfobes". Com si els electors no tinguessin criteri o se'ls activessin reaccions infantils d'imitació dels mals comportaments.

Ni el CAC ni els periodistes no tenim dret a decidir què poden saber i què no els qui accedeixen als nostres continguts. Anglada és real, com ho són també Le Pen i la resta de l'extrema dreta europea. Així que, ja que el CAC és incapaç de garantir una informació política lliure d'interferències dels partits, esperem que tampoc no pugui decidir quines notícies es poden publicar i quines no.

COMENTARIS

+1
-0
I per qué no considerar als defensors del comunisme tan dolents per la societat com PxC?
Anònim, 02/06/2011 a les 23:30
I fer-los callar, o pot ser és que els "comunistes" ajuden als poderosos fen entomar al poble?
+2
-0
feixisme ?
Anònim, 02/06/2011 a les 22:16
Per a "l'anonim de les 18,37",

Vosté confon la Democràcia amb la "seva" democràcia. La Democràcia és la llibertat total d'expresió i associació, l'alternància i el 50% més 1. I res més.
Combatre el "feixisme", si aquest "feixisme" respecte l'anterior (i és el cas de PxC), no és afavorir la Democràcia, és lluitar per guanyar el govern.
A part d'això, sap vosté el que és el feixisme ?. Estic segur de que no.
+1
-0
Cot afaitat
Anònim, 02/06/2011 a les 22:12
T'he vist pal Canal Català i vas fet un guarro.
+3
-0
CAC estalinista
Anònim, 02/06/2011 a les 22:09
El CAC és intolerable en una democràcia.
+2
-2
per anonim 18:51
Anònim, 02/06/2011 a les 19:39
Deixa-ho córrer: ja veig que no pots o no vols entendre-ho
+2
-6
El Faixisme está de moda
Anònim, 02/06/2011 a les 19:32
L´Ideología Feixista está de moda i es indubtable a tota Europa. Aquí en tenim a José Antonio Primo de Ribera i al Anglada i em de revisar de nou l´història. El Faixisme es connatural al Mediterrani.
+2
-6
A l'anonim de les 18,37
Anònim, 02/06/2011 a les 18:51
Es curiosa aquesta opinio que diu que combatre al feixista es ser tambe un feixista. La PxC no para de difondre-la.

Combatre al feixista es defensar la democracia.

Tambe es curiosa aquesta opinio que no s'ha de fer res contra el feixista, se l'ha de tolerar, se l'ha de deixar fer, no se li ha de donar importancia, s'ha de respectar els seus votants, etc.

Així, el que hem de fer és anar deixant tranquils els feixistes fins que siguin prou forts i ens tornin a portar a la guerra civil.
Ho he entès bé?
+4
-3
per a propaganda
Anònim, 02/06/2011 a les 18:37
El problema és que no només l'Anglada és un feixista. El problema és que la gent, malgrat saber-ho, li vota perquè sembla ser l'únic que se'ls escolta. I el pitjor és que els antiangladistes són tan feixistes com ell: l'insulten, el menyspreuen...quan representa un partit LEGAL i votat per la gent. Que no t'agrada el que pensen? No els votis; però això de "combatre'ls amb la legl·litat" em recorda massa el que ha passat amb Bildu. Si voleu combatre PxC ho teniu fàcil: escolteu els catalans perjudicats per la immigració descontrolada i doneu-los solucions. Potser tu estàs a favor de la superimmigració perquè tens uns colombians treballant al teu bar per 2 duros; em sembla perfecte. Però molta gent està molt fotuda i és lògic que protestin d'una manera o una altra. I les tàctiques feixistes que voleu fer servir (prohibició, marginació, censura, ridiculització...) només enfortiran l'Anglada. Em flipa -i m'espanta- que no pugueu o vulgueu veure una cosa tan evident.
+2
-3
propaganda
Anònim, 02/06/2011 a les 16:58
Cèrtament ara ja hem fet tard, però fa bastants anys, abans que pxc tingués representació municipal, ja omplia portades i la premsa comarcal s'escandalitzava del que deia. Entre tots van aconseguir donar-li una visibilitat que no tenia i un protagonisme exagerat.
Una cosa similar va passar amb les eleccions al Parlament, amb NacioDigital també amb un cert paper, novament escandalitzant-se del que deien i ajudant a propagar-los. Quasi entren amb representació.
Ara ja no cal ignorar-los, massa tard per això. Ara cal combatre'ls amb la legalitat.
+4
-13
Me extraña
Anònim, 02/06/2011 a les 15:51
Que raro los miramientos de estos indepes para con gente que también defiende conceptos de superioridad étnica.

Si toda vuestra tontería viene de ese concepto de superioridad. Comandado aquí por el doctor Bertomeu Robert y en el País Vasco por Sabino Arana. Que tan bien contribuyó también a la hegemonía´mundial de estas dos regiones en el tráfico de esclavos. Grandes comerciantes, que se diría...
+9
-0
pregunta incorrecta
Anònim, 02/06/2011 a les 14:41
La pregunta hauria de ser: existeix cap periodisme disposat a fugir de la mandra i de la correcció política i explicar la realtat?
+4
-5
Mataró fa pena
Anònim, 02/06/2011 a les 14:30
per sort, després de 30 anys ja no visc a Mataró, un lloc on gent analfabeta vota partits feixistes. Cal educar els nens per a què sàpiguen distingir entre un feixista i un no feixista. i als analfabets obligar-los a anar a primària d'on no haguéssin hagut de sortir-hi mai mentre no sapiguéssin distingir una cosa tan bàsica!
+7
-2
A Mataró existeix i ERC no
Anònim, 02/06/2011 a les 14:23
Que es curiós Cot. A Mataró Anglada 3 - 0 ERC.
+4
-13
La màfia.
Anònim, 02/06/2011 a les 13:59
No es per res, però a Catalunya(i no Catalunya) s'aplica sistemàticament el boicot en termes de comunicació.

Quan vivía a Sant Hilari Sacalm, niu infecte d'independentistes... tenia molt clar que mai a la vida podria rebre la senyal de la Cope.

A cada comarca les lliçencies radiofóniques es maneguen mafiosament. I en les comunitats autónomes, ídem; i incloent-hi les televisions.

Tan sols en veure´s desbordats per internet, començen a obrir la mà... doncs a la fí ja no poden establir com abans un setge total a segons quins mitjans.
+4
-1
El CAC català pren com a model el francès
Oriol (Montreux), 02/06/2011 a les 13:55
Un dels humoristes del grup Les Inconnus, Didier Bourdon, va fer una cançó per fotre's del "flûtage" massiu que practiquen les tvs franceses obligades per llei eixida d'un sistema que podríem qualificar de barreja de feixisme, sovietisme i sobretot de repugnant "parisenquisme" altrament anomentat jacobinisme.

La République Française és allò que un amic savoiard definia com "pays des sous-libertés".

El Conseil de l'Audiovisuel de França provoca mal als ulls quan per exemple al programa Capital de M6 i en qualsevol reportatge tots els logos de les marques, incloses les samarretes de la gent, apareixen "flûtées".

Darrerament vaig haver de canviar de tv pel mal als ulls.

Els Catalans - llurs èlits - agafen França com a model i .... LA CAGUEN DE DEBÒ !

França no és pas cap model per a ningú i més aviat és l'anti-model.

Voler amagar l'Anglada és un altre tic dels imbècils profunds que governen la MENJADORA catalana.
+4
-3
CAC: comissariat poliític
Anònim, 02/06/2011 a les 13:18
de caire totalitari stalinista.
+2
-2
Rectificació
Anònim, 02/06/2011 a les 13:17
Per ser objectius haurieu de dir "per una campanya de boicot sistemàtic endegada des dels anomenats mitjans de comunicació (sic)".
+5
-2
Més tele
Josep Brâut, 02/06/2011 a les 13:15
Fa uns anys, el Secretari d'Inmigració Oriol Amorós va dir "no tenen arguments, si els donem cinc minuts de tele cada dia la gent veurà com són i passaran d'ells".

Ves que no sigui això, que els voten PRECISAMENT perquè no els coneixen. Al cap i a la fi, a la discoteca, amb poca llum, es lliga més, oi?
+17
-0
Tècnica de l'estruç
josep.7491, 02/06/2011 a les 13:09
Això és el que apliquen la majoria de partits polítics davant de l'immigració.
És un problema que cal tenir controlat, ja que, generalment, són ells, els immigrants, els que no volen integrar-se, i volen seguir amb les seves costums i formes de vida, sense tenir en compte que aquí en tenim unes altres. Dins de casa seva que facin i vagin com vulguin, peró a fora que s'adaptin.
Tots aquests que tant els defenseu, ¿heu probat-simplement com a turistes-, de passeigar-vos per un pais islàmic amb una creu penjada al coll de forma clarament visible?
No us ho permetran, ja que atempteu contra les seves costums. I ells aquí, que venen a guayar-se la vida, ¿no han de respectar les nostres?
+20
-0
No són tontos
Anònim, 02/06/2011 a les 12:02
Jo no crec que els votants de PxC siguin uns ximples que es creuen totes les bajanades que diu l'Anglada. PxC recull un descontentament generat per les polítiques (o no polítiques) migratòries dels altres partits, que han preferit mirar cap una altra banda i fer veure que no passava res.
+5
-3
SORT NE TENIM
anonim, 02/06/2011 a les 11:57
Si existeix ancara que us sapigue greu.
+31
-3
Problemes
Manelic, 02/06/2011 a les 08:52
El llenguatge políticament correcte no deixa que la gent digui que la immigració és un problema quan la majoria de la gent ho viu com un problema. Llavors molta gent no els hi queda més remei que votar PxC.
La gent que diu que la immigració és el millor que hi ha, generalment és gent que no viu en barris amb taxes exhorbitades d'immigrants, com la Torrassa o Pubilla Cases, a l'Hospitalet, sí, la 2a ciutat de Catalunya i on PxC ha tret dos regidors.
+23
-1
Doncs perquè ho és
Araki, 02/06/2011 a les 08:15
"Anònima", se'n diu "problema" perquè és un problema.

Si tu creus que no ho és, em sembla perfecte. Però la teva opinió és, de molt lluny, minoritària.

Per cert, que creure que la immigració és un problema no vol dir ni molt menys votar PxC ni PP.
+26
-3
qui es el CAC?
Anònim, 02/06/2011 a les 06:03
De mica en mica tot es ficarà al seu lloc, perque PxC es un partit legal, i la gent te dret a votar el que li dongui la gana, encara que no ens agradi.
L'Anglada seguirà pujant perque els partits politics continuen en no voler afrontar l'immigració i fan com si no passés res.
En tres anys i mig l'Anglada al Parlament, i si no, al temps
+3
-13
doncs perquè?
Anònima, 02/06/2011 a les 04:36
Aquest comentari ha estat amagat pels lectors. Fes clic per veure el comentari.

FEU EL VOSTRE COMENTARI



Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.



- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: