Dissabte, 4 de juny de 2011 | 12:09
Vostè es troba a: Inici > Societat >

Els acampats de Madrid aclareixen les acusacions d'agressió sexual

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
La comissió de Legal matisa que només va haver-hi "assetjaments i abusos"
Els acampats de Madrid aclareixen les acusacions d'agressió sexual
Societat 04/06/2011 08:17
La comissió que representa a les dones a l'acampada de Puerta de Sol de Madrid, que va fer públic durant l'assemblea general que han sofert agressions sexuals, ha matisat les seves acusacions i, d'acord amb la comissió de Legal, aclareix ara que "en termes legals no va haver-hi agressió sexual".
puertasol
Un dels portaveus de la comissió de Legal, José Luis, ha assegurat que no han rebut "cap queixa formal, ni cap denúncia" per part de les dones que formen la comissió de Feminisme.
 
"Sembla ser que elles no van dir que van sofrir agressions sexuals com han dit els mitjans, sinó que han sofert abusos i assetjaments". "En termes legals no s'arribaria a una agressió sexual. Res a veure amb agressió directa", va aclarir.

No obstant això, un dels portaveus de la comissió de Respecte, Sergio, va advertir que "el més greu" que ha ocorregut en relació a possibles agressions sexuals va ocórrer fa uns dies quan "van intentar assetjar" a dues noies que van haver de rebre "tractament psicològic". "No ha arribat a haver-hi violacions, van deure intentar tocar-les", va indicar.

"Agressions de gènere"

En aquest sentit, una altra de les portaveus de la comissió de Respecte, Alicia, va assegurar que és "totalment fals" que les joves de feminisme hagin sofert agressions sexuals i va destacar que "l'única cosa que hi ha hagut és agressions de gènere, tals com a insults verbals". "En cap moment hi ha hagut assetjament sexual", va subratllar.

Així, va argumentar que hi ha "moltes dones" que dormen en l'acampada de la Porta de Sol sense cap tipus de problema i va retreure que la comissió de Feminisme consideri "qualsevol tipus d'insult o atac com una agressió sexual".

Finalment, una de les portaveus de la comissió d'Alimentació, Laura, que va atendre a una jove estrangera que va tenir un "problema amb un noi", va afirmar que dorm "tranquil·la" en l'acampada i que, com a qualsevol altra zona de Madrid, "cal caminar-se amb ull i amb una mica de sentit comú".
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1