Dissabte, 4 de juny de 2011 | 12:19
Vostè es troba a: Inici > Política >

Iceta nega que hi hagi "res d'extraordinari" en el document

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Matisa la informació de la Ser
Iceta nega que hi hagi "res d'extraordinari" en el document
03/06/2011 14:02
9iceta-parlament
CatalunyaPress.- "No hi ha res d'extraordinari". Així de rotund s'ha mostrat el viceprimer secretari del partit, Miquel Iceta, respecte a les informacions de la Cadena Ser que apunten que s'hauria pactat un document de mínims per encarar el Congrés.
En declaracions a CatalunyaPress, Iceta ha restat importància al document, filtrat a la Ser, i ha assegurat que "no és un document de mínims" sinó la ponència marc que "s'elabora abans de tots els Congressos des de l'any 1978".

Del document destaca que en la seva elaboració no ha participat cap dels grans alcaldes que conserva el PSC després de la derrota en les municipals. Des de la direcció s'explica que l'encàrrec al grup de treball es va fer molt abans de les municipals i que, per tant, "la principal tasca dels alcaldes en aquest moment havia de ser intentar guanyar les eleccions".

Segons la informació que havia donat la Cadena Ser, aquest grup de treball representaria les diferents sensibilitats existents dins del partit i seria una mena de document de mínims a treballar en el Congrés per, d'alguna manera, refundar el PSC.

Moviments precongressuals

En definitiva, el que no vol la direcció del partit és que es vegi aquesta ponència com una mena de moviment precongressual com els que han fet les últimes setmanes diferents 'famílies' dins del partit, sinó com un document base perquè tothom pugui treballar de cara al Congrés.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1