Dissabte, 4 de juny de 2011 | 12:25
Vostè es troba a: Inici > Esports >

Intenten agredir a Messi a Argentina

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Un aficionat de Rosario li va llançar un cop de puny sense èxit
Intenten agredir a Messi a Argentina
Esports 02/06/2011 23:09
EP.- El jugador del FC Barcelona Lionel Messi va ser objecte d'un intent d'agressió aquest dimecres en la seva localitat natal, Rosario, després que un jove estudiant se li apropés, mentre romania en un restaurant, amb la intenció de propinar-li un cop de puny.
Messi de carrer
No obstant això, l'astre de l'albiceleste no va arribar a ser tocat pel jove impulsiu, presumiblement fan de Rosario Central, equip que manté una eterna rivalitat amb Newell's, club on el jugador culé va donar les seves primeres puntades a una pilota.

Una vegada que el jove es va apropar a Messi, el flamant màxim golejador de la 'Champions' amb prou feines es va inquietar pel succés i va explicar que no hi havia hagut problemes. "Ni em van tocar, no va passar res", va argumentar el '10' del Barça en declaracions al diari Olé.

De fet, el diari argentí va confirmar que el futbolista blaugrana no es va adonar que un jove havia intentat agredir-lo ja que després de l'acció va arrencar a córrer per abandonar l'establiment. Messi es troba a Argentina per a la disputa de la Copa Amèrica, que es disputarà des del proper 1 de juliol.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1