ICV > Vegueria de les T... > Pla d'Urgell > Mollerussa > articles > El futur de Molle...

Article

Fletxa_component
21/12/2010
El futur de Mollerussa: Unitat

Josep Antoni Hereu

ICV Mollerussa

Segre i La Manyana

 

EL FUTUR DE MOLLERUSSA: UNITAT

Davant la renúncia a l'alcaldia, presentada per l'actual grup de govern del PSC, a causa de la negativa de la resta de grups del consistori a aprovar la petició d'un préstec de més de 4 milions d'euros, per resoldre la situació de falta de liquiditat de l'ajuntament; des d'Iniciativa per Catalunya - Verds apel·lem al sentit comú de totes les forces del consistori per unir esforços per tal de desencallar la situació econòmica actual.

Deixant a banda les diferències entre partits, creiem que es necessari trobar una solució a l'actual situació, i que la ciutadania de Mollerussa no en surti perjudicada.

Creiem què és clau la realització d'una auditoria amb l'objectiu de conèixer exactament l'estat de comptes de l'ajuntament, l'abast del deute, les factures pendents de pagament i actuar en conseqüència. Cal possibilitar el consens entre tots el regidors/es per cercar una solució i treballar de valent per identificar la quantitat necessària, per a continuació sol·licitar un préstec acurat i responsable. A més, creiem que aquesta solució hauria de ser de llarga durada per evitar d'aquí a uns mesos tornar-nos a trobar en la mateixa situació.

Tornem a insistir en que l'actuació que es porti a terme haurà d'afectar el menys possible a la ciutadania de Mollerussa i insistim en demanar que no s'utilitzi aquesta excusa per pujar els impostos.

En aquests moments de crisi actual i de retallades socials que ja hem patit, no és moment que la ciutadania hagi de suportar també la crisi del nostre Ajuntament.

Josep Antoni Hereu

ICV Mollerussa

DT 24/05/2011 | 05:26
Fons_fixed_agenda
Fons_fixed_articles
Fons_fixed_publications
197
  • Mesveure